• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit Özdağ'a bir ayar da Doğan Kasadolu'dan! 'Finansmanı kim sağlıyor cevap ver!'

Yeniakit Publisher
2022-07-17 22:02:00 - 2022-07-17 23:15:05
Ümit Özdağ'a bir ayar da Doğan Kasadolu'dan! 'Finansmanı kim sağlıyor cevap ver!'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Akit Medya Grubu'nu hedef almasına tepki gösteren iş adamı Doğan Kasadolu, "Ben Yahudi dinine mensup bir vatandaş olarak Akit Medya Grubu'nda yıllardır hiçbir ayrıma uğramadım." dedi. Kasadolu öte yandan, Ümit Özdağ'ın parti masrafları için kaynağını nereden temin ettiğini açıklamasını istedi.

 Yeniakit.com.tr 

Irkçı açıklamaları ile Türkiye'de yabancı düşmanlığının fitilini ateşleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yalanlarını birer birer ortaya çıkartan Akit Medya Grubu'nu hedef aldı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Özdağ, Cübbeli Ahmet Hoca'yı öne sürerek, "Kraliçenin Müslümanı Akit, Türkiye’nin bağımsızlığına karşı çalışan odaktır. Cübbeli Ahmet Hoca’nın açıklamaları Akit’in Lawrence operasyonun güncel hali, İngiliz Muhipler Cemiyeti'nin modern şekli olduğunu göstermektedir. Akit Damat Ferit’in çizgisini temsil eder." şeklinde hadsiz sözler sarf etti.

Ümit Özdağ'ın mesajına tepki gösteren iş adamı Doğan Kasadolu, yeniakit.com.tr'ye konuştu. Kasadolu, "Ben Yahudi dinine mensup bir vatandaş olarak Akit Medya Grubu'nda yıllardır hiçbir ayrıma uğramadım." dedikten sonra Özdağ'ın ırkçı tutumuna dikkat çekti.

'Finansmanını açıkla çağrısı'

Özdağ'ın parti finansmanını nasıl sağladığını açıklaması gerektiğini belirten Kasadolu, şöyle devam etti:

Ümit Özdağ bir parti kurup başına geçmiş. Bu partinin finansmanını kim sağlamıştır? Özdağ bu parayı nereden buldu? Bugün bir parti kurmak milyarlarca lira para gerektirir. Bir daire kiralayacaksın, bölgelerde adam çalıştıracaksın.. Bu milyarları bulan bir harcamadır. Ümit Özdağ bütün harcamalarını açık açık kamuoyu ile paylaşmalı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Umut Özkan

Darbeci babanın veledinden herşey beklenir..

isimsiz

peki ümit özdağ’ın zafer partisi dışında parti yok mu 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23