• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit Özdağ, Meral Akşener’den böyle bir şey istedi ki… “Paranızı hemen yatırayım”

Yeniakit Publisher
2024-09-05 20:41:00 -
Ümit Özdağ, Meral Akşener’den böyle bir şey istedi ki… "Paranızı hemen yatırayım"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine 50 bin TL'lik dava açan Meral Akşener'e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Özdağ’ın, Akşener'e “IBAN numaranızı verin, paranızı hemen yatırırım” ifadeleri dikkat çekti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine dava açan eski lideri Meral Akşener'e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

X hesabından yaptığı paylaşımda Meral Akşener'e çok sayıda soru soran Ümit Özdağ, "Ne kadar para toplarsanız toplayın borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

Özdağ, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Sayın Meral Akşener, bana 50 bin TL'lik tazminat davası açmışsınız. Siz bana IBAN numaranızı yollayın. Ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım.Siz İYİ Parti'ye umut bağlayan insanlar için büyük bir hayal kırıklığı oldunuz. Bütün İYİ Partililere ihanet ettiniz. Ne kadar para toplarsanız toplayın borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

faşist döver

sanki kendi parasından yatıracak herkesi kendine tariz ettirip Allah ne verdiyse hubaaaaa yaptırıp tazminat alıyor kalkmış meral sana kıyak yapıyım ayakları yapıyor tam bir çapsız

faşistlere duyurulur

ırkçı faşist kafatasçılara emekli maaşından tazminat olarak çoluğu çocuğu aç sefil olmasın diye her türlü bakımları yapılır ilgilenecek faşistler beni bulsun faşiste olsa insanlık bizde kalsın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23