• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit Özdağ kendisi deşifre etti! Israrla o bakanlığı istiyor

Yeniakit Publisher
2023-05-24 10:13:00 -
Ümit Özdağ kendisi deşifre etti! Israrla o bakanlığı istiyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya üzerinden CHP hakkında yapılan bir haberi alıntılayarak kendisinin İçişleri Bakanı olacağını ima etti. Saat 11'de açıklama yapacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararının ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapan Ümit Özdağ'ın hangi şartları masaya koyduğu merak ediliyordu.

Bakanlığı gözüne kestirmiş!

Twitter'da "CHP Gençlik Kolları duvarları "Suriyeliler gidecek" yazılarıyla boyadı." paylaşımını alıntılayarak bir açıklamada bulunan Özdağ, "Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kurt Salim

Bu KeMAL vay vay olduktan sonra, yani zorunlu olarak mütekaid (Azerbaycan Türkçesiyle, hurda) olduktan sonra, yeniden CeHaPe'nin başına geçmek için, Kız kulesini, Galata kulesini, Galata köprüsünü, Kapalı çarşıyı, hata ve hatta yeni yapılan Akkuyu nükleer santralını CehaPe delegelerine verebilir..:-)) Batan KeMAL'in …ları bunlar..!

Abdusselam EFE.

Allah ın adı ile Rahman Rahim. GELMESİ MUHTEMEL ÜÇ BEŞ OY A, BİR BAKANLIK VERİLİYORSA, BAKANLIK SAYISI, YÜZ BİNLERLE İFADE EDİLECEKTİR, DEMEKTİR!. Şu Hale bakın, Çocuklar bir oyun kursalar, inanın bunlardan daha temkinli,ilkeli bir sistem oluştururlar. Bir kere sormak lazım, Ümit Ağa senin kaç oyun var, Kemal Ağa sen kaç oy bekliyorsun. Gerçekten çok ilginç ve hayretler içinde izlenecek şey. Diğer Taraftan, Ümit öz dağ ın İç işleri bakanı olacağı, Düzine ittifaktan, HDP ne kadar memnun olmuş, bunu da hesaba katan var mı? Bence asıl mesele bu. Bu durumda, Kemal Kılıç dar oğlu, Öz dağ ın oylarına giderken, Masadaki, HDP oylarından oldu. Hadi Hayırlısı diyelim. 24.05.2023 Abdusselam EFE.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23