• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ulusal Kanal muhabirinin sorusu Müsavat Dervişoğlu'nu sinirlendirdi! Gergin anlar

Yeniakit Publisher
2021-06-05 11:37:00 -

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, düzenlediği basın toplantısında Ulusal Kanal muhabirinin sorusuna "Soruyu soran arkadaşımız Doğu Perinçek’e yakın bir kanala mensup" diyerek başlayınca gergin anlar yaşandı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, partisinin İzmir İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Dervişoğlu, Ulusal Kanal muhabirinin sorusu üzerine "Soruyu soran arkadaşımız Doğu Perinçek’e yakın bir kanala mensup" deyince toplantıda gergin anlar yaşandı.

Sorular karşısında sinirlendi

Basın toplantısında gazeteciler Dervişoğlu'na Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e yönelik suikast iddialarında adının geçmesi konusu soruldu. Soruya cevap veren Dervişoğlu, üzerine "Soruyu soran arkadaşımız Doğu Perinçek’e yakın bir kanala mensup" diye cevap vermeye başlayınca toplantıda gergin anlar yaşandı. Gazetecilerin soruları sonrası sinirlenen Dervişoğlu, gazetecilerin kendi iddialarına cevap vermesine tepki gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eren

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Öldürmek için plan yaptın mı yapmadın mı? Yapmadıysan deki yapmadım. Yada bunu söyleyen kişi ile yüzleşmeye hazırım de. … öyle görünüyordu ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

KARADAGLI

DERVISOGLU " OZGUR BASIN " DIYE BIRSEY VAR SORUYU KIMIN SORDUGUNUN NE ONEMI VAR SIZ CEVAP VERMEK ZORUNDASINIZ YOKSA BASIN TOPLANTISINI YAPMADAN YANDAS GAZETECILERI CAGIRSAYDIN SORULARI DA SIZ VERSEYDINIZ YA SINIRLENDIGINE GORE VAR BIRSEYLER O ZAMAN BAYA BIR ZOR OLACAK BAZI KISILER ICIN .YENI TURKIYEYE ALISMAK AMA OLACAK MUSAVAT BEY DE ALISACAK
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23