• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ukrayna’ya var Gazze’ye yok

Yeniakit Publisher
2023-10-25 11:47:00 -
Ukrayna’ya var Gazze’ye yok

Kamu kaynaklarını eğlenceye, şova aktaran, Rusya’nın Ukrayna’ya operasyonları sonrası Ukrayna’ya yardım seferberliği başlatan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sıra Gazze’ye gelince elini cebine atmadığı ortaya çıktı. İBB Belediye Meclisi üyeleri aralarında toplayacakları bağışla, Gazze’ye bir ambulans gönderme kararı alırken, İmamoğlu ve tayfası Gazze’ye kulaklarını tıkadı.

Sebahattin Ayan  İstanbul

Seçimden önce dindar bir profil çizen ve camiden çıkmayan CHP”li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gerçek yüzü bir kez daha ifşa oldu. Kamunun kaynaklarını eğlenceye, şova aktaran, Ukrayna savaşı sonrası yardım seferberliği başlatan İmamoğlu’nun sıra Gazze’ye gelince elini cebine atmadığı ortaya çıktı. İBB Meclisi Ekim ayı dördüncü oturumunda AK Parti, MHP ve İYİ Parti meclis üyeleri kendi aralarında toplayacakları bağışla Gazze’ye bir ambulans gönderme kararı alırken İmamoğlu ve tayfasının bu iyilik kervanına katılmadığı öğrenildi. Siyonist İsrail’in katliamına destek veren Zelenski’ye 12 tır yardım gönderen İmamoğlu’nun, İBB meclis üyelerinin çağrısına kulak tıkayarak Gazze’ye ambulans alımı için tek kuruş bağış yapmadığı belirtildi.

Ekrem'in ayıbını alçayır örttü

Gazze’de yaşanan insanlık dramına kör kalan ve maddi destek sunmak istemeyen CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun skandal tavrı hayırseverleri harekete geçirdi. İmamoğlu’nun aymazlığına tepki gösteren gazeteci Cengiz Alçayır, Gazze’ye ambulans alımı için 30 bin TL’lik nakdi yardım yaptı. Alçayır, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, şunları ifade etti: “Sayın Göksu, zavallı’yı Meclis’te görürseniz bir zahmet söylersiniz; çağrı yaptığım gece hem kendi payıma hem de ‘Biz katılmak istemiyoruz’ diyen zavallı’nın payına düşeni Kızılay aracılığıyla Gazze’ye ambulans katkısı olarak gönderdim!”

Siyonist Zelenski'ye 12 tır gönderdi

Öte yandan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı operasyonlarda İBB bütçesinden Ukrayna’ya 12 tır yardım göndermişti. Ekrem İmamoğlu Ukrayna’ya giden yardımları Varşova’ya giderek karşılamış, dünyaya barış mesajları vermişti. Başta Saadet Partisi olmak üzere mütedeyyin kesimin oylarıyla seçilen İmamoğlu’nun Hıristiyana cömert, Müslümana cimri olması, CHP zihniyetinin İslam dünyasına ne kadar uzak olduğu bir kez daha tescilledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kartalbey

KRİPTO OLABİLİR Mİ ACABA? Bilmediğimden soruyorum.

osmanli

bunun kime hizmet ettigini herhalde artik anlamayan kalmamistir. soyismini sitratejik olarak degistirip muhafazaker kesimden oy olmayi planladi, aldida. ama mizrak cuvala sigmiyor artik.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23