• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ukrayna'da Müslüman askerler için dua kitapçığı hazırlandı: Müslüman savaşçılara dua kitabı

Yeniakit Publisher
2024-08-28 22:18:00 - 2024-08-29 10:23:17
 Ukrayna'da Müslüman askerler için dua kitapçığı hazırlandı: Müslüman savaşçılara dua kitabı

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Başmüdürlüğü ile Kırım Özerk Cumhuriyeti Müslümanları Dini İdaresi iş birliğinde arasında gerçekleştirilen ziyaretin sebebi belli oldu! Müslüman askerler için dua kitapçığı hazırlandı. Önümüzdeki günlerde ortak çalışmalar için ziyaret düzenlenecek.

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Başmüdürlüğü ile Kırım Özerk Cumhuriyeti Müslümanları Dini İdaresi iş birliğinde Ukrayna ordusunda görev yapan Müslüman askerler için dua kitapçığı hazırlandı.

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Başmüdürlüğü, Kırım Özerk Cumhuriyeti Müslümanları Dini İdaresi ile iş birliği yaparak Ukrayna ordusunda görev yapan Müslüman askerler için dua kitapçığı hazırladı.

Kırım Özerk Cumhuriyeti Müslümanları Dini İdaresi basın servisi tarafından yapılan açıklamada, Kırım Özerk Cumhuriyeti Müslümanları Dini İdaresinin Kıyiv ofisinde 23 Ağustos 2024 tarihinde "Müslüman Savaşçı İçin Dua Kitabı” kitapçığının tanıtımının yapıldığı aktarıldı.

Hazırlanan dua kitapçığı, Kırım Özerk Cumhuriyeti Müslümanları Dini İdaresi Başkanı Müftü Ayder Rüstemov, Kırım Özerk Cumhuriyeti Müslümanları Dini İdaresi Ulema Konseyi Başkanı Süleyman Hayrullayev ve Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Başmüdürlüğü Askeri Din Hizmetleri Servisi Başkanı Kostyantın Holodov tarafından tanıtıldı.

Kırım Özerk Cumhuriyeti Müslümanları Dini İdaresi tarafından, Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Başmüdürlüğü ile bu yöndeki ortak çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yahudilere hizmet eden Ukraynalı müslüman askerler için mi?

Yazıktır ya, gazzedeki yahudi tü kaka , ukraynadaki kalleş baş tacınız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23