• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uğur Dündar'dan CHP'ye ağır eleştiri: Fenerbahçeli olarak...

Yeniakit Publisher
2023-04-09 20:22:00 -
Uğur Dündar'dan CHP'ye ağır eleştiri: Fenerbahçeli olarak...

CHP'nin aday listesi tartışılmaya devam ediyor. Gazeteci Uğur Dündar, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in CHP listesinden aday gösterilmesine tepki gösterdi.

CHP’de eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in Hatay 1’inci sıra milletvekili adaylığı büyük tepki çekince geri adım atıldığı ortaya çıktı. Deva Parti’li Ergin’in Ankara 1’inci bölge 4’üncü sıradan aday gösterildiği açıklandı.

Uğur Dündar tepki gösterdi

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, CHP'nin listesine çok sert tepki gösterdi. Dündar açıklamasında 'Fenerbahçeli olarak kabul edemiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dündar, ''Söylemesem olmaz!.. Fenerbahçe'ye 3 Temmuz Fetö kumpası yapılırken Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin'in Atatürk ve Cumhuriyet ile özdeş olan Çankaya'dan aday gösterilmesini bir Fenerbahçeli olarak kabul edemiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kibarcik

en kısa yolun ce ha pe den ayrılacksın bak kosende dıvan başkanlıgı oyle herkese nasıpo olmaz haaaa yasın geregı akıllı sevdıgin ve suan nefret ettıgın bu zınıyetten bu vatana ıyılık sadrr olmaz veselam

resat

pkk lıları kabulettiniz gaz yapmadıda bunlarmı gaz yaptı,beyefendi ,bu ülkeyi bölmek istemek ,fenerbahçeye zarar vermekten dahamı küçük olay sizce , yoksa siz fb de idareciliği bir tehdit unsuru olarak kullanmak içinmi oradasınız? bölücüsü bol ,Atatürksüz listede bir bumu ayarınızı bozdu,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23