• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uğur Dündar’a çıtını çıkaramamıştı! Ahlaksızlığa pis pis gülen Ece Üner yargı dağıtmaya kalktı

Yeniakit Publisher
2024-05-02 14:08:00 - 2024-05-02 14:19:31

Uğur Dündar'ın eskiden kızlara yaptığı cinsel ahlaksızlıkları anlatırken pis pis gülen Ece Üner isimli CHP yandaşı, aklınca yargı dağıtmaya kalktı. Ece Üner, 1 Mayıs için alınan tedbirlerle ilgili "Hakikaten ben kendi adıma şizofren oldum bu ülkede onu söyleyeyim" şeklinde laf salatası yaparak AK Parti hükümetini hedef aldı.

 RECEP YEŞİL 

CHP yandaşı Ece Üner, laf salatası yapmaya devam ediyor.

Aklınca duyar kasan Üner, 1 Mayıs tedbirleri üzerinden AK Parti hükümetini hedef aldı.

Ece Üner, "Hangisi sizsiniz? Cumhuriyet düşmanları Filistin’i bahane edip şeriat çağrısı yapsın diye miting alanı bile olmayan Galata Köprüsü sonuna kadar açılıyor; Taksim işçi ve emekçiye kapalı. Taksim’de Suriyelilere bayraklarıyla kutlama yapmak serbestti, kendi vatandaşımıza işçi bayramını kutlamak yasak. Bozdoğan Kemeri düşman işgalinden korunur gibi halktan korunurken; sınırlardan milyonlarca kaçak ve potansiyel suçluların geçişi serbest. Taksim’in sınırları ülkenin sınırlarından daha iyi korunuyor izlenimi veriyorsunuz. Hangisi sizsiniz? Özgürlükçü anayasa isteyen mi, bugün İstanbul’u koca bir hapishaneye çeviren mi? Bana yasal, sana yasak. Hakikaten ben kendi adıma şizofren oldum bu ülkede onu söyleyeyim." safsatasında bulundu.

Pis pis güldü

Hakkında babalık davası açılan gazeteci Uğur Dündar'ın katıldığı canlı yayında "O dönem ben de bekar adamım, normal sağlıklı cinsel bir yaşamım var. Bunun konuşulacak başka bir tarafı yok ki" demesi sunucu Ece Üner'i pis pis gülmüştü.

İnsanların acısını reklam malzemesi yaptı

2021 yılında 'Ece Üner ile Susma' programı için hazırlanan tanıtım filminde Üner, ''Bir kadın, sokak ortasında, kızının gözleri önünde kocası tarafından katledildi. Annesini kaybeden genç kızın feryadı yürekli dağladı.'' dedikten sonra gözlerini kapatarak reklam yapmıştı.

Ardından gelen çığlık seslerinin, eski eşi Fedai Baran tarafından katledilen Emine Bulut'un kızına ait olduğu iddia edildi. Ayrıca fragmanda, Üner'in gözyaşları dökmeye çalışması da büyük tepki çekmişti.

CHP'nin yayın organı Sözcü TV'den başka gidecek kapı bulamayan Ece Üner'in utanmadan sıkılmadan ekranlara çıkması tepkilere neden olmaya devam ediyor.

Meral Akşener ile Ece Üner fena yakalandı" target="_blank">
Yayında olduklarını fark etmediler! Meral Akşener ile Ece Üner fena yakalandı
Yayında olduklarını fark etmediler! Meral Akşener ile Ece Üner fena yakalandı

Medya

Yayında olduklarını fark etmediler! Meral Akşener ile Ece Üner fena yakalandı

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

şüayıp

Gerçekleri görebilmek Allah ın lütfüdür

Tortumlu

Bu beyinlere meram anlatmanın ilacı henüz keşfedilmedi.taksim meydanında 1977de 34 kişinin öldüğünü burayı devlet düşmanı örgütlerin devlete karşı başkaldırı simgesi yer olarak kullanıp terör yaratmak istedikleri yer olduğunu anlatanazsın beyinleri bunlara kapalı maalesef.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23