• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uber yeni uygulamasını duyurdu

Yeniakit Publisher
2016-03-20 18:33:00 -
Uber yeni uygulamasını duyurdu

Uber, yabancı bir ülkede yer alan turistlere yönelik olarak geliştirdiği UberPassport uygulamasını açıkladı. Yeni çözüm ile yabancılık çekme kavramının sona erebileceğini söyleyebiliriz.

Uber, turistlere yönelik olarak geliştirdiği uygulaması ile gündeme geliyor. Turistlerin, gidecekleri ülkelerde yabancılık çekmemesini hedefleyen Uber, turistlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verme amacı taşıyor.

UberPassport uygulaması ile, kullanıcılar en geniş tanımıyla gidecekleri restaurant, hotel vb. herhangi bir yere dair her türlü bilgiye sahip oluyorlar.

Söz konusu yerlere nasıl gidileceğini harita üzerinden gösteren Uber, ayrıca kullanıcıların söz konusu yerleri gidiş araçları arasındaki iletişimi de sağlayabiliyor.

Yani otelinize dönmek istediğinizde taksinizi Uber çağırabilecek. Bu taksi tabi ki, yerel taksiciler tarafından çok tepki çeken Uber’in kendi araçları olacak.

Kullanıcılara barlar-restoranlar, oteller, konsolosluklar, havaalanları-terminaller gibi kategorilerde hizmet veren uygulamanın, Venture Beat haberine göre henüz ne zaman kullanıcıların hizmetine sunulacağı belirsizliğini koruyor.

Uygulamanın, benzer şekilde hizmet veren çağdaşları ile bir rekabete girmesinin an meselesi olduğunu söyleyebiliriz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23