• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Twitter'a (X) giren Tunç Soyer hayatının şokunu yaşadı!

Yeniakit Publisher
2023-10-01 12:23:00 -
Twitter'a (X) giren Tunç Soyer hayatının şokunu yaşadı!

İzmir'e bir çivi bile çakmayan CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eski ismi Twitter olan sosyal medya platformu X'te gündem oldu. X kullanıcıları Soyer'i istifaya davet etti. "Tunç Soyer Gidecek" ifadesi TT listesinde ilk sıraya yerleşti.

Dün akşam saatlerinden itibaren İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini eksik bulan vatandaşlar X üzerinden tepki gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i istifaya davet eden İzmir halkı, kısa sürede 5 binden fazla "istifa" tweeti attı.

Şehrin yıllardır bitmek bilmeyen kötü kokusu, adrese teslim ihaleler ve adam kayırma gibi sebepleri gerekçe göstererek şikayetçi olan İzmir seçmenleri, "Tunç Soyer Gidecek" hastagi ile X'te bir araya geldi.

detail-photo-fancybox-1

Başkan Soyer istifaya davet edilirken, İzmir seçmeninin en büyük kaygısı ise kötü hizmete rağmen; İzmir'i "garanti" görerek, belediyeyi sağ partinin adaylarına kaptırma ihtimalleri oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ümit hizli

Tunç soyer hicbirseyle ilgilenmiyor İzmir battı gitti.pislik düzensizlik esnaf istediğini yapıyor.. herşey berbat biz ona oy verdiğimiz için mahalle olarak çok pişmanız bu seçimlerde ona oy yok kimsede vermiyecek. Nisan ayında şikayet yazdım ekimdeyiz cevap yok. İzmir'i perişan etti.

Karahan

Diyarbakır ve diğer illerde nasıl kayyum atanıyor ise Soyer gibiler koltuğa oturmadan görevden alınmalı idi. Çok geç kalındı çok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23