• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TÜSİAD'çılardan skandal "AK Parti" hamlesi

Yeniakit Publisher
2023-04-29 12:15:00 - 2023-04-29 22:11:47
TÜSİAD'çılardan skandal "AK Parti" hamlesi

Hükümetin yerli otomobili, Karadeniz doğalgazı veya Akkuyu Nükleer Santrali gibi büyük hamleleriyle ilgilenmeyen TÜSİAD'çıların bugünlerde otel lobilerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında poz vermesinin dikkat çekici olduğunu belirten Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, "Seçim günü yaklaştıkça taraflar da netleşiyor" dedi.

Hükümetin yerli otomobili, Karadeniz doğalgazı veya Akkuyu Nükleer Santrali gibi büyük hamleleriyle ilgilenmeyen TÜSİAD'çıların bugünlerde otel lobilerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında poz vermesinin dikkat çekici olduğunu belirten Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, "Seçim günü yaklaştıkça taraflar da netleşiyor" dedi. 

Övür, yazısında şunları kaydetti:

"Seçim günü yaklaştıkça taraflar da netleşiyor. Beklenen ilk adımı, HDP-Yeşil Sol Parti Eşbaşkanı Mithat Sancar, Kemal Kılıçdaroğlu'na açık destek vereceklerini açıklayarak attı.

"İmdat" diye feryat eden PKK ve FETÖ, o desteği günler öncesinden açıklamıştı zaten.

Kervana son günlerde İstanbul sermayesi de katıldı. Dikkatinizi çekmiştir, hükümetin yerli otomobili, Karadeniz doğalgazı veya Akkuyu Nükleer Santrali gibi büyük hamleleriyle ilgilenmeyen TÜSİAD'çıları bugünlerde otel lobilerinde Kılıçdaroğlu'nun yanında görüyoruz.

Tablonun dış ayağı da tamam... ABD ve AB'nin siyasi aktörleri de medyası da sabahtan akşama kadar "Acaba Kılıçdaroğlu kazanır mı?" kaygısıyla yatıp kalkıyor. Müthiş bir telaş içindeler.

Medyaları cepheden saldırırken, siyasi aktörleri de hiç tereddüt etmeden Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini söylüyor.

CIA ajanlarından, FETÖ hayranı meczuplardan söz etmiyorum.

Başta ABD Başkanı Biden olmak üzere Batı Bloku'nun önde gelen siyasi aktörleri de "Erdoğan gitmeli" derdinde.

Bu yüzden Kılıçdaroğlu'na içerideki Batıcılar ile dışarıdaki Batılılar övgüler düzüyor, selam gönderiyor. (...)"

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cumhur 7

türkiyenin lokomotifi olması gereken sosyete işadamları,boğaziçi baronları.... sadece akıl vermek ,sevmedikleri sağ siyasete sopa sallamak. bütün darbecilerin şakşakçıları... 2.dünya savaşı sonrası japon işadamları gibi, kore savaşı sonrası g.koreli işadamları gibi olması gerekenler sadece laf laf laf ve kendileri için tatlı hayat. ah bir de şu halkın ak partisi yerine üstünlerin seçkinlerin eşrafın ekabirin partisi işbaşında olsa...ohh .gel keyfim gel..

Doğruya Doğru

İçerideki Batıcılar ve Batılılara Halkımız öyle bir şamar atar ki Maçin den duyulur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23