• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'yi Ukrayna'dan beter yapmak istiyorlar

Yeniakit Publisher
2014-03-09 19:15:00 -
Türkiye'yi Ukrayna'dan beter yapmak istiyorlar

"Polis ayrı telden çalsın, asker ayrı telden çalsın, yargı ayrı telden çalsın, başkası başka telden çalsın, hükümet Türkiye'yi yönetemesin istiyorlar. Türkiye'yi Ukrayna'dan bin beter yapmak istiyorlar ama millet iradesine sahip çıktığı sürece, hükümet milletin hakkına, hukukuna sahip çıktığı sürece ne yaparlarsa ters tepiyor"

"Son 11 yılın en önemli projesi, çözüm sürecidir. Bu memlekette 1,5 senedir bir tane kardeşimiz şehit olarak Kırşehir’e döndü mü? Artık dönmüyor. Bu süreçte inşallah memleketin evlatları ölmeyecek. Anneler ağlamayacak"

KIRŞEHİR  - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Polis ayrı telden çalsın, asker ayrı telden çalsın, yargı ayrı telden çalsın, başkası başka telden çalsın, hükümet Türkiye'yi yönetemesin istiyorlar. Türkiye'yi Ukrayna'dan bin beter yapmak istiyorlar ama millet iradesine sahip çıktığı sürece, hükümet milletin hakkına, hukukuna sahip çıktığı sürece, ne yaparlarsa ters tepiyor" dedi.

Kurtulmuş, Kırşehir Belediyesi tarafından Ahi Evran Mahallesi'nde yaptırılan Kent Park'ın açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye ne zaman ileri adım atsa birilerinin ayağından çektiğini, ne zaman halkıyla barışan bir yönetimle buluşsa bu yönetimi al aşağı etmek isteyenler çıktığını, ne zaman iktisadi ve siyasi alanda ileriye doğru gitse önüne çukurlar, hendekler, setler yapıldığını söyledi.

Milletin kendi iradesini, sandıkta iktidara getirdiğini vurgulayan Kurtulmuş, "Şimdi de aynısı oluyor. Türkiye ileri gittikçe bundan rahatsızlık duyanlar var. Türkiye'yi geri götürmek isteyenler var, milletin önünü kesmek isteyenler var. Her türlü operasyonu yapmak isteyenler var. Ne istiyorlar? Her gün televizyonları görüyorsunuz. Bir sürü olaylar, bir sürü dinlemeler, bir sürü kasetler var. Ne istediklerini biliyor muyuz? Bu millet iyi biliyor. Bu milletin ferasetinden daha büyük yoktur. Bu milletin öyle büyük bir feraseti var ki her kim ne oynarsa, oyunu görüyor onu deşifre ediyor" diye konuştu.

"Yolsuzluk yapan varsa yakasına yapışalım" diyen Kurtulmuş, şöyle devam etti:

"Bu milletin bir kuruşunu haksız yere kim elde ettiyse yakasına yapışalım' diyor bu millet. Aynı zamanda millet şunu da söylüyor; 'Bu yapılanlar bir yolsuzluk operasyonu değil, bu yapılanlar bu kisve altında, Türkiye’yi ve hükümeti düşürme, Türkiye’nin geleceğini karartma, Türkiye’de bir darbe teşebbüsüdür. Buna müsaade etmeyeceğiz' diyor. 'Bu bir tertiptir, bu bir oyundur' diyor. Bunlara kanmıyor. İstediğiniz şehirde 100 kişiye sorun, bütün çoğunluk böyle karar veriyor. Bu oyunlar, bu kumpaslar içeriden de gelmiyor. Bu kumpasların adresi dışarıda. Bu kumpaslar, bir büyük koalisyonun sonucu oluyor. Bir büyük ittifakın sonucu oluyor. İçerdi de ortakları var, dışarıda da ortakları var. Polis ayrı telden çalsın, asker ayrı telden çalsın, yargı ayrı telden çalsın, başkası başka telden çalsın, hükümet Türkiye'yi yönetemesin istiyorlar. Türkiye'yi Ukrayna'dan bin beter yapmak istiyorlar ama millet iradesine sahip çıktığı sürece, hükümet milletin hakkına hukukuna sahip çıktığı sürece ne yaparlarsa ters tepiyor."

- "Türkiye, on binlerce evladını teröre kurban vermeyecek"

Kurtulmuş, terör konusuna da değinerek, şunları kaydetti:

"Türkiye’de çözüm süreci olmasın istiyorlar. Bana, 'AK Parti ve Tayyip Erdoğan’ın en büyük projesi nedir' diye sorsanız, çok şey yapıldı, üniversiteler, Marmaray, havaalanları, bunların hepsine eyvallah. Son 11 yılın en önemli projesi, çözüm sürecidir. Bu memlekette 1,5 senedir bir tane kardeşimiz şehit olarak Kırşehir’e döndü mü? Artık dönmüyor. Bu süreçte inşallah memleketin evlatları ölmeyecek. Anneler ağlamayacak. Türkiye, on binlerce evladını teröre kurban vermeyecek. Türkiye, trilyonlarca dolarını 28 yılda olduğu gibi terörle kaybetmeyecek. Siz ne kadar bu duruma seviniyorsanız, bundan üzülenler var."

Kurtulmuş'un konuşmasının ardından Kent Park'ın açılışı yapıldı.
AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23