• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’deki koca koca adamlar şu yahudi kadar olamadı

Yeniakit Publisher
2023-11-16 16:04:00 -

Bir sokak röportajında konuşan İsveçli yahudi gencin Filistin halkı hakkında söyledikleri dünyanın gündemine oturdu.

İsveç'te sokak röportajı sırasında 'Filistin'in yanında yer almak Yahudi düşmanlığı mıdır?' sorusuna yahudi genç dünyaya insanlık dersi verdi.

Boynunda Filistin kefiyesi bulunan genç, ''İsrail Gazzelilerin her gün toprağını çalıyor, Gazze'nin yüzde 70'i mülteci. İsrail'in Nakba'dan sonra bütün insanları attığı ve şimdi de aynı insanları bombaladığı yer burası'' dedi.

Röportaj sonunda Gazzelilere seslenen Yahudi genç, ''Neler yaşadığınızı hayal etmek benim için çok zor ve yaşadığınız onca şeyden geriye öfkeden başka bir şey kalmadığını hayal ediyorum'' diyerek ağlamaya başladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mert

vurdumduymaz türk milleti... yahudinin kahve dükkanları dolu. şampuan, deodorant,deterjan,çikolata herşeye herşeye dolu dizgin devam.bırakın daha önce de pek çok defa yaptığımız iki günlük boykotları.. kim hangi mallar yahudi biliyor mu.zerre merak ediyor mu. zerre filistin için bir kuruş para veriyor mu müslüman yardım örgütlerine. keyfimiz yerinde,havalar güzel. gel gidelim bir gayfe içek yahudinin yerine.inadına daha da doluyor,bizimkilerin yerlerine nisbetle fark atıyor oralar....israil bayrağındaki iki mavi çizginin anlamını biliyor musunuz. peki merak ediyor musunuz. ona da yooh yooh.

Umuda

İçimizdeki İsrailliler ve Muhalefetimiz utansın. Sözcü, Tele1 Flaş, Fox, Halk Tv ye bakıyorum Gazze den İsrail zulmünden hiç söz etmiyor sürekli CHP yi konuşup Hükumete giydirmekle meşguller bunlar vicdanını kaybetmiş yarın İsrail le savaşsak bizi içten vurur bunlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23