• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'de artık idam şart! Böyle evlat olmaz olsun

Yeniakit Publisher
2023-10-02 17:08:00 -
Türkiye'de artık idam şart! Böyle evlat olmaz olsun

Hatay’ın Arsuz ilçesinde babasını öldüren, annesini ise bıçakla ağır yaralayan genç tutuklandı.

Olay, dün akşam Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ev kiralama nedeni ile aile içi yaşanan tartışmada Mehmet Ali Sağır. (24) isimli şahıs, iş insanı babası Haşim Sağır’ı (65) ve 60 yaşındaki annesini Gürciye Aysel Sağır'ı bıçakla yaraladı.

Yaralanan anne ve baba olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen baba Haşim Sağır hayatını kaybetti Annesinin ise ağır yaralı olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayın ardından şüpheli genci gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Ali Sağır tutuklandı. Şüpheli basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YORUM

evet islamın yasak olması emirlerinin amnlatılamaması örf ve adetlerimiz yok oldu kafirlerinkileri aldık önceden doğruları nasihat edenler vardı şi,mdi herşey kalktı doğruları nasihat yasak birde böylelerinin mirastan men edilmeli kanun yoluyla

ebaz

SAYIN AKİT: Sizce bu adamlar niye annesini babasını eşini evladını komşusunu öldürüyor bir kendinize sordunuzmu. idam gelsin diyorsunuz idam önce bu devleti yönetenlere bu halkı bu hale koyanlara yetimin fakirin fukaranın hakkını çlanlara gelmesi gerek degilmi. millet aç millet perişan işsizlik fakirlik işte bunları yaptırıyor .işi aşı geliri yeterli olan insan neden cinnet geçirsin neden ailesini eşini dostunu katletsin. en büyük suç bunları bu hale koyanlarda bu hale koyanlarda bu hale koyanlarda .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23