• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'de adalet sistemi kış uykusunda! 112 suç kaydıyla dışarıda cirit atıyor

Yeniakit Publisher
2023-09-11 19:43:00 -
Türkiye'de adalet sistemi kış uykusunda! 112 suç kaydıyla dışarıda cirit atıyor

İstanbul’da park halindeki otomobillerin gösterge ve plakalarını çalan 3 şüpheli yakalandı. Suç dosyaları kabarık olan hırsızlık şüphelilerinin araçları soydukları anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul’un Esenyurt ve Fatih ilçelerinde 06.09.2023 tarihinde Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince konsol hırsızlığından 3 şahıs yakalandı. Yapılan çalışmalarda yakalanan şüphelilerin 4 oto hırsızlığı, 32 otodan hırsızlık, 3 plaka hırsızlığı olaylarının faili oldukları tespit edildi.

25 yaşında 112 suç kaydı 

Öte yandan, Çetin D.’nin (25) 112 suç kaydı, Seyit Ö.’nün (31) 21 suç kaydı ve Özden B.’nin (41) 41 suç kaydı olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edildi. Öte yandan, hırsızların araçları soydukları anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Polis yakalıyor mahkeme salıyor

Şahısların sayfalar dolu suç kaydı vatandaşların tepkisini çekti. "Polis yakalıyor, mahkeme salıyor" diyen vatandaşlar; adalet sisteminin bir an önce kış uykusundan uyanıp kendine gelmesini gerektiğini ifade etti.

Toplum için büyük tehdit!

Son dönemlerde "maganda" olarak nitelendirilen kendini bilmez şehir eşkıyaları, başta kendi çevreleri olmak üzere toplumu ciddi anlamda tehdit ediyor. Sayfalarca suç kaydı bulunan magandalar, toplumun her alanında insanların karşısına çıkıyor. Adeta kış uykusunda olan adalet sisteminin şehir eşkıyalarına karşı etkisiz kalması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Vatandaşlar, sokaklarda terör estiren magandalar için daha fazla insan ölmeden, öldürülmeden idama varan caydırıcı cezaların getirilmesini istiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YORUM

ŞİMDİ O KİŞİ GARİBAN VATANDAŞIN BİRİ OLSAYDI ÖMÜR BOYU YERDİ

kasden yapılıyor bütün bunlar.

fetö yargıdan tam temizlenemedi. kasden yapıyorlar bunu. hukuku adaleti iflas ettirmek,toplumu kaosa sürüklemek,adaletten devletten soğutmak için yapıyorlar. kasıt var bu işte büyük bir kasıt. bununla alakası yok ama gene ülkeye kasdetmek açısından önemli. her gün bir fabrika yakılıyor.bu nprmal mi. sabahları tv açmaya korkuyorum. oradan buradan fabrika yangın haberi..bilinmeyen nedenle..blinmeyen nedenle....soruşturma falan filan...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23