• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye Voleybol Federasyonu hatasından dönmüyor! Maç tanıtım kapağına sapkın Ebrar'ın fotoğrafını koyarak sahip çıktılar

Yeniakit Publisher
2023-09-03 15:55:00 - 2023-09-03 17:45:26
Türkiye Voleybol Federasyonu hatasından dönmüyor! Maç tanıtım kapağına sapkın Ebrar'ın fotoğrafını koyarak sahip çıktılar

Üzerinde şanlı Türk bayrağının bulunduğu formayla ülkemizi Avrupa'da temsil eden sapkın Ebrar Karakurt'a tepkiler çığ gibi büyürken, Türkiye Voleybol Federasyonu sapkınlığa sahip çıkmayı sürdürüyor.

Oynadığı oyunundan çok sapkın cinsel yaşamını toplumun gözü önünde yaşamasıyla gündeme gelen Ebrar Karakurt, Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımının İtalya ile oynadığı maçtan sonra yine tartışmalı eylemlerde bulundu.

Maçın ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan Karakurt, ahlak dışı yaşamını, "Milli gurur diyeceksiniz" ifadeleriyle dikte etti.

Küçük aklıyla ecdada dil uzattı, sabır sınırlarını zorladı!

Ardından sosyal medyada Abdulhamid adlı bir kullanıcıya verdiği tepkiyi afiş haline getirerek poz verip, küçük aklıyla ecdadımıza dil uzatan Ebrar, sabır sınırlarını iyice zorladı.

Ebrar'a Onedio gibi yarı pornografik siteler desteğini sürdürürken, Karakurt'a tepkiler de çığ gibi büyüdü.

Ecdadına saygısı olmayan, kadınlarla yaşadığı sapkın ilişkileri magazin haberlerine konu olan Ebrar'ın artık milli takımda yer almaması için çağrılar yapılırken, en başından beri sapkınlığı savunan Türkiye Voleybol Federasyonu, Karakurt'a yine sahip çıktı.

Federasyon tarafından hazırlanan final maçının kapağında Ebrar Karakurt'un fotoğrafı kullanıldı.

Federasyonun, Türkiye'nin tepkisine kulak tıkayıp, kadınlardan hoşlanan bir sapkını "kadın" kategorisinde hala takımında tutması, bunun üzerine ecdada yapılan hakareti de cezasız bırakması, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun nasıl bir zihniyet tarafından yönetildiğini ortaya koymuş oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ADİL

ULAN EĞER BİZ MİLLET OLARAK BU ŞILLIK KADAR DEĞERİMİZ YOKSA BU ÜLKEDE BU PİSLİĞİN BU MİLLETLE AYNI GÜÇTE GÖRÜNMEİS VEDE ÖYLE OLMASI KİMSE KUSURA BAKMASIN REİSSE OY YOK DAHA REİS ÖNCE GENÇLİK VE SPOR BAKANINI SONRA DA TFF BAŞKANINI SONRADA VOLEYBOL FB GÖREVDEN ALMALI VE SONRADA BU PİSLİĞE HADDİ BİLDİRİLMELİ VE TAKIMDAN ATILMALI

bah

kadınlarımız cesur oldu veloybolcu oldu futbolcu oldu dünya şampiyonu oldu.Sonuç degişmez anne baba olmadan hayat devam etmez su yatagına bina yaparsan gün gelir sel gelir felaket olur Yetkilere sesleniyorum bu ahlakı işlere çare bulun yarın çok geç olabilir.Kimsenin sesli bile söyleyemedigi şeyler artık kabullendigimiz şeyler olmamalı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23