• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye kandilli deprem son dakika: Az önce deprem nerede oldu? AFAD deprem Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Yeniakit Publisher
2022-10-10 16:29:00 - 2022-10-11 19:50:42
Türkiye kandilli deprem son dakika: Az önce deprem nerede oldu? AFAD deprem Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Son depremler listesi anlık olarak AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanıyor. Listeye göre, yurdun pek çok noktasında küçük şiddetlerde sarsıntılar meydana geliyor. Saat 16.07’de Aslantaş Kahramanmaraş’ta deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi Van deprem, AFAD Van'da deprem ve diğer bölgelerdeki depremlerin şiddeti merak ediliyor. Peki Van'da deprem kaç şiddetinde oldu? Van yakınlarında deprem bilgisi için AFAD son depremler listesi ve Kandilli son depremler listesini haberimizde bulabilirsiniz. İşte son depremler ve son dakika deprem haberleri!

10 Ekim 2022 Pazartesi son depremler listesi verilerine göre; Bursa, Edirne, Bolu, Van, Kütahya gibi illerde sarsıntılar yaşandı. Peki; En son deprem nerede ve ne zaman oldu, kaç şiddetinde? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi verileri…

VAN'DA DEPREM

Van'ın Başkale ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD tarafından yapılan açıklamada, depremin merkez üssünün İran'ın Marand şehri ila Başkale arasında olduğu kaydedildi.

KAHRAMANMARAŞ'TA KORKUTAN DEPREM!

AFAD verilerine göre Kahramanmaraş Aslantaş barajı bölgesinde çevre illeri de etkileyen bir deprem meydana geldi. Depremin Kahramanmaraş, Osmaniye, Van gibi illerden hissedildiği kaydedilirken yaşanan sarsıntı bölge halkında büyük tedirginliğe yol açtı.

SON DEPREMLER LİSTESİ 10 EKİM 2022

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri ile vatandaşalar anlık deprem haberler i veriyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

KANDİLLİ SON DEPREMLER 

AFAD SON DEPREMLER
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı son dakika deprem haberler i ile vatandaşlara güncel deprem haberleri vermeye devam ediyor.

BUGÜN DEPREM OLDU MU?

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! Kahramanmaraş, Osmaniye, Van gibi illerden hissedildi: 10 Ekim 2022 Kandilli - AFAD son depremler listesi ile paylaştı!

KAHRAMANMARAŞ 3.8'LE SARSILDI

Öte yandan Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) elde edilen verilere göre deprem saat 16.07’de Andırın ilçesi Aslantaş Barajı yakınlarında kaydedildi. Yerin 10,68 kilometre derinliğindeki depremin büyüklüğü ise 3,8 olarak kayıtlara geçti.

Deprem, çevre ilçelerden de hissedildi. Depremin ardından herhangi bir hasar oluşup oluşmadığına ilişkin çalışma başlatıldı.

İran'ın Türkiye sınırında 4.4 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre İran'ın Türkiye sınırında saat 15.37'de Marand şehri ile Van'ın Başkale ilçesi arasında 4.4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Bugün Deprem oldu mu sorusunun cevabını güncel olarak takip edebilmek için Kandilli Rasathanesi'nin ve AFAD'ın web sitesini takip edebilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir → AFAD deprem: Osmaniye deprem son dakika 2022? Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? Kandilli Rasathanesi son dakika deprem listesi → TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir → Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan Marmara depremi hakkında şaşırtacak açıklama! İstanbul'da deprem uyarısı... → TIKLAYINIZ

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alperen Avcı

Depremlerin Olması İyi Bir Şey Çünkü Eğer Deprem Olmassa Dünya O Enerjisini Boşaltamaz Ve En sonunda Biriktirdiği Enerjisden Dolayı Dünya İçerisinde Büyük Patlamalar Meydana Gelir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23