• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye ile İran ilişkileri! İki devlet bakanı: Petrol Bakanı ile Bayraktar görüştü! Bu yıl enerji yılı olacak!

Yeniakit Publisher
2024-01-23 18:40:00 - 2024-01-23 20:09:10
Türkiye ile İran ilişkileri! İki devlet bakanı: Petrol Bakanı ile Bayraktar görüştü! Bu yıl enerji yılı olacak!

İran devleti ile görüşen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 'Derin ilişkilere sahip olduğumuz İran ile enerji alanındaki işbirliğimizi daha da ileri taşıma konusundaki kararlılığımızı dile getirdik.' diyerek duyurdu! Devletin ENERJİ konusunda yeni bir paylaşımda bulundu. Konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

İran Petrol Bakanı Javad Owji ile görüşen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 'Derin ilişkilere sahip olduğumuz İran ile enerji alanındaki işbirliğimizi daha da ileri taşıma konusundaki kararlılığımızı dile getirdik.' ifadelerini kullandı.

Bayraktar, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Owji ve beraberindeki heyet ile Bakanlıkta bir araya geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Derin ilişkilere sahip olduğumuz İran ile enerji alanındaki işbirliğimizi daha da ileri taşıma konusundaki kararlılığımızı dile getirdik. Özellikle doğal gaz alanında işbirliğimizin yeni dönemde daha geniş çerçevede ele alınması gerektiğini ifade ettik."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KADİM İSLAM MEDENİYETLERİ iran-mısır EMPERYALİST ETKİLERDEN KURTULUP TAM BAĞIMSIZ MİLLİ KARAKTERLİ DİK DURUŞLU OLABİLSE Türkiye ile BİRLİK OLSA...FİLİSTİNDE GAZZEDE ORTADOĞUDA İRANDA AFGANİSTANDA MÜSLÜMAN KATLİAMLARI OLMAZDI!!!!!

...............
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23