• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türker Ertürk’ten skandal sözler! Uçak olsa bakın nereye gidecekmiş!

Yeniakit Publisher
2020-02-22 14:22:00 - 2020-02-22 14:42:19

Tele 1 ekranlarında Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi Arenası adlı programa katılan emekli amiral Türker Öztürk, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’deki varlığıyla ilgili skandal ifadeler kullandı. Türkiye’nin Suriye’deki varlığının meşruiyeti olmadığını söyleyen Öztürk, “Gücüm olsa hemen uçağa atlarım Şam’a giderim, Esad’la masaya otururum.” dedi.

 yeniakit.com.tr 

Emekli Tuğamiral Türker Ertürk, Tele 1 ekranlarında yayınlanan Demokrasi Arenası programında Türkiye’nin Suriye’deki askeri varlığına ilişkin skandal açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin güvenliğinin İdlib’ten geçtiğini eski bir asker olduğu halde kavrayamayan Ertürk, TSK unsurlarının bölgedeki varlığından rahatsız oldu.

Uğur Dündar’ın sunduğu programın konukları arasında yer alan Ertürk, İdlib’deki Türk askeri varlığını Sarıkamış Harekâtı’na benzeterek, “Ha İdlib, ha Sarıkamış. Sarıkamış’ta Alman emperyalizmi için o cephe açıldı, İdlib de Amerikan emperyalizmi. İdlib harekâtı bir Amerikan hamlesidir.” dedi.

İdlib’deki Türk askeri operasyonlarının taşeronluk görevi olduğunu ileri süren Ertürk, bunun Büyük Ortadoğu Projesi eş başkanlığına düşme görevi olduğunu söyledi.

“Gücüm olsa hemen uçağa atlarım Şam’a giderim”

“Şimdi ne yapmamız lazım?” diye soran Ertürk, “Gücüm olsa hemen uçağa atlarım Şam’a giderim, Esad’la masaya otururum. Esad’la anlaşmamız lazım, derhal. Barış yapmamız lazım.” diye konuştu. Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Ertürk, “Suriye merkezi güçleriyle gerekiyorsa ortak operasyon yapmamız lazım, İdlib’deki teröristlere karşı.” ifadesini kullandı.

Uğur Dündar: Türkiye’yi yönetenler Şam rejimiyle ortak hareket etmeli

Programın sunucusu Uğur Dündar da Ertürk’ün skandal sözlerine destek vererek, “Türkiye’yi yönetenler Şam rejimiyle ortak hareket etmeli.  Türk Silahlı Kuvvetleri de saat geçirmeden Suriye topraklarından kendi sınırlarımız içine çekilmeli.” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

koçe

DUYGULANDIRDINIZ DOĞRUSU VAY ROMANTİK GERGEDAN KAPINA GELDİKLERİNDE NE YAPACAKSIN PEKİ O ZAMAN DA ÇIKIP NE DİYECEKSİNİZ ŞU ANDA SANA DOĞRU GELEN 2 MİLYON İNSAN NE OLACAK YA İNANIN BU MEMLEKETTE İÇERDEKİ DÜŞMAN DIŞARIDAKİ DÜŞMANDAN DAHA FAZLA HAYIRLISI BU ARADA BİZ SANA UÇAK TAHSİS EDELİM SEN GİT HALLET MASRAFLAR BİZDEN

vatansever

şu kafaya bak...gücün varsa söyle esadına bize gelen suriyelileri geri alsın...bizim orada bulunma amacımızı anlamayan zır cahil....git sınıra gör..insanlar canlarını kurtarmak için kaçıyor ne yapacaklar....gelirler niye geliyor diyorsunuz...engellemek için asker orada ne işi var diyorsunuz...aklınızı kendinize saklayın....meşru bir yönetim yok artık anla bunu....birazcık insani değer kalmış olsa dersin ki dünya bu göçe bu rejim denen safsataya artık bir dur desin dersin...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23