• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Turkcell Superonline İle ‘Oyunda kalıcı’

Yeniakit Publisher
2014-04-30 15:29:00 -
Turkcell Superonline İle ‘Oyunda kalıcı’

Turkcell Superonline, daha önce düzenlediği turnuvalarla yer aldığı oyun dünyasında kalıcı olduğunu Joygame’le hayata geçirdiği işbirliğiyle duyurdu.

Superplay portalini oyunseverlerle buluşturan Turkcell Superonline, Joygame oyunlarında müşterilerine özel kampanyalar sunuyor. İlk kampanya her yaşa hitap eden futbol oyunu GOLEY için düzenlendi. Bu kapsamda Turkcell Superonline fiber internet müşterileri 12 ay boyunca ayda 3 TL’ye toplam 150 TL değerinde GOLEY hediye kuponu alma hakkı kazanıyor.

22.5 MİLYON KİŞİ OYNUYOR

Dijital dünyayı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı Turkcell Superonline ve 25 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısıyla Türkiye’nin en büyük oyun yayıncılarından Joygame ile yeni bir işbirliğine imza attı.Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, basın toplantısında yaptığı konuşmada, dünyada ve Türkiye’de hızla büyüyen ve çok geniş kitlelerin eğlence aracı haline gelen oyun sektörünün önemine işaret etti. Oyun işini ciddiye aldıklarını söyleyen Erkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün dünyada 1.2 milyar, Türkiye’de ise 22.5 milyon kişi oyun oynuyor. Özellikle genç nüfusumuz ve internet kullanımındaki sürekli artış göz önüne alındığında, ülkemizde oyun sektörünün geleceği büyük ümit vadediyor. Çevrimiçi oyunların giderek artan rolü ise, Turkcell Superonline’ın sunduğu ışık hızında fiber internetin önemini bir kez daha gösteriyor”

GOLEY İLE FARKLI BİR ADIM

Joygame Genel Müdürü Barış Özistek ise, “Yaptığımız işbirliğiyle futbol heyecanını derinlemesine hissettiren GOLEY oyununu Turkcell Superonlinelı oyunseverlerin hizmetine sunuyoruz. Bu sayede Türkiye’nin popüler çevrimiçi futbol oyunu GOLEY, Turkcell Superonline avantajlarıyla oynanabilecek. Ronaldinho ve Messi gibi yıldız futbolcuları da bünyesinde barındıran GOLEY ile Dünya Kupası öncesinde tüm oyunseverleri GOLEY oynamaya davet ediyoruz.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23