• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk yapımı uygulama ile telefonunuzu hırsızlığa karşı koruyun

Yeniakit Publisher
2016-05-25 21:14:00 - 2016-05-25 21:15:29
Türk yapımı uygulama ile telefonunuzu hırsızlığa karşı koruyun

Türk yapımı uygulama olan Full Battery & Theft Alarm, çalınmaya karşı cihazınızı koruyan oldukça etkileyici bir mobil uygulama.

Telefonlar için geliştirilmiş en özgün ve yararlı uygulamalar arasında üst sıralarda yer edinmeyi hak eden Full Battery & Theft Alarm, Arda Çuhadaroğlu tarafından geliştirilmiş bir mobil uygulama.

Uygulamanın kullanıcılara ne gibi faydalar sağladığını şu şekilde açıklamaya çalışayım. Örneğin telefonunuzu şarj olması için bir yerde bıraktınız. Burası eviniz ya da herhangi bir yer de olabilir. Cihazın bataryası tam doluluğa eriştiğinde, uygulama size bunu bir alarmla bildiriyor. Böylelikle cihazınıza hem fazla enerji yükünün binmesi engellenecek hem de enerjiden tasarruf etmeniz sağlanacak.

Full Battery & Theft Alarm

Bir diğer güzel özelliği ise cihazınızı yaşanabilecek bir hırsızlık olayına karşı korumaya alması. Yine benzer bir örnek verecek olursak, telefonunuzu şarj olması için oturduğunuz mekandaki kasaya bıraktınız (ya da herhangi bir yere). Eğer bu esnada birisi telefonunuzu şarjdan çıkarıp almaya çalışırsa, uygulama bu durumu size çaldığı alarmla haber verecek. Alarmın ötmesini engellemek için oluşturduğunuz şifre girilmediği müddetçe alarm çalmaya devam edeceği için bu durum, olası bir hırsızlığın da önüne geçilmesini sağlayacak. Eğer belirlediğiniz şifreyi unutursanız, daha önceden teyit ettireceğiniz e-posta adresinizi girerek şifrenizi öğrenip giriş yapabilirsiniz.

Eğer dışarıda çok vakit geçiren biriyseniz ve telefonunuzu sürekli bir yerlerde şarj olması için bırakıyorsanız, bu uygulamanın işinize fazlasıyla yarayacağını düşünüyorum. Uygulama yalnızca Android platformu için geliştirilmiş.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

 

(Webtekno)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23