• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk vatandaşı görünümlü İsrailliler

Yeniakit Publisher
2023-10-18 08:52:00 -
Türk vatandaşı görünümlü İsrailliler

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mine Gümüşkaya adlı Türk vatandaşı, işgalci Yahudi ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına katılmak için bölgeye gideceğini ifade etti.

Gümüşkaya, ''Aldığım karar üzerine gönüllü olarak İsrail Savunma Kuvvetleri'ne katılma kararı aldım, bir süre buralarda olmayacağım, eminim zafer bizim olacaktır'' ifadelerine yer verdi.

 

İsrail asıllı olduğu iddia edilen Türk vatandaşı Gümüşkaya'nın, sosylal medya hesabından işgalci İsrail ordusuna ait üniformalı ve üzerinde İbranice roketlerin olduğu fotoğrafları paylaştığı görüldü.

 

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan Mine Gümüşkaya'nın paylaşımına çok sayıda tepki geldi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kamil

cehennemin dibine gitsin de.sizler hala nifak ekmeye devam ediyor laik chp Atatürkçü bölünmesi yaparak ülkeye en büyük zararı vermektesiniz.ben kemalistim firsat okursa kanımı dökmeye hazirim.sen biraz da dantell kefen giyip te secim zamani meydan da olanları sorgularsın sana musluman derim yoksa sizin islam a hizmetiniz siyasetinize ettiğiniz kadar olsaydı. keske.tam bir muaviyeci zihniyette olmanın tatminligiyle yaşayıp islam bu zannedecek verdiğiniz zarari kimse veremeyecek.selamlar

100000

de .ktir git
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23