• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk Solu'ndan cemaat tabanına destek!

Yeniakit Publisher
2015-02-06 16:51:00 - 2015-02-06 17:20:45
Türk Solu'ndan cemaat tabanına destek!

Türk Solu adlı derginin Genel Yayın Yönetmeni Gökçe Fırat, cemaat tabanı ve Fetullah Gülen'e destek mesajları yayınladı.

YENİAKİT.COM.TR - "İktidara geldiğimizde Tayyip Erdoğan'ı kazığa oturtacağız" şeklindeki skandal sözüyle akıllara kazınan Türk Solu adlı derginin genel yayın yönetmeni Gökçe Fırat cemaat tabanına destek çıktı.

TMSF'nin Bank Asya'ya el koymasının ardından, İslam ile ilgili konularda meydanlarda göremediğimiz cemaat tabanı, banka önüne akın edip cevşen okumuş, zaten 100 bin TL'nin altındaki miktarların devlet güvencesi altında olduğu bankaya çocuklarının kumbaralarındaki paraları, parmaklarındaki alyansları yatırarak fedakarlık algısı oluşturmaya çalışmıştı.

CHP'li vekil Mahmut Tanal ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sonra cemaat tabanının eylemlerine bir destek de Türk Solu'nun Genel Yayın Yönetmeni Gökçe Fırat'tan geldi.

Daha önce de, Fuat Avni'nin Twitter'daki paralel operasyon iddiası üzerine Zaman gazetesine destek olmak için Çağlayan Adliyesi önündeki eyleme katılan Fırat, bu sefer de Bank Asya için Twitter hesabından destek mesajları yayınladı.

Fırat, Türkiye'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Pensilvanya'da ikamet eden Fetullah Gülen'i kendince kıyaslayarak, paralel yapının finans kuruluşu Bank Asya'yı savunan cemaat tabanının Gülen'e hayatlarını adadıklarını iddia etti.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün ardından hakkında çirkin ifadelere yer vererek Türk Solu'na kapak yapmasıyla da bilinen Fırat, Gülen için banka kuran cemaat tabanına "Helal olsun" dedi.

İşte o twitler:

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23