• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk bayrağı ve İstiklal Marşı'na saygısızlık yapılmıştı! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi

Yeniakit Publisher
2024-04-19 19:06:00 - 2024-04-19 19:25:55
Türk bayrağı ve İstiklal Marşı'na saygısızlık yapılmıştı! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,, Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında İstiklal Marşı’nın okutulmadığına, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise Türk bayrağının kaldırıldığı olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında İstiklal Marşı’nın okutulmadığına, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise Türk bayrağının kaldırıldığına ilişkin iddialarla ilgili açıklama yaptı.

'DİYARBAKIR VE MARDİN'DEKİ İDDİALARA İLİŞKİN MÜLKİYE MÜFETTİŞİ GÖREVLENDİRİLMİŞTİR'

Bakan Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı paylaşımda, Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında "İstiklal Marşı’nın okutulmadığına", Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise "Türk bayrağının kaldırıldığına" ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişlerimiz görevlendirilmiştir." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emekli

Iki tane ceza vermeyi bile beceremessiniz ben olsan hep ceza evine devletten aldigi maaslarin iadesine hemde milletvekili emeklisini b7nlar onunda iptaline 10 bin maas ceker devletten aldigi tum imtiazlari iptal ederim elinde ne kadar mulku var ise hepsini elinden alirim hadi yapar mi bir daha

asker

onlarla isbirligi yapan chplilerle yeni refahlilar … kina yakin admlari kahraman mehmetciklerimiz dagda bitirme noktasina getirdi mecliste bunlarla.isbirligi yapan kopekler …. kina calin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23