• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Turgay Güler: Fetullah Gülen'den de korkuyor musun?

Yeniakit Publisher
2015-01-20 13:08:00 - 2015-01-20 14:06:09
Turgay Güler: Fetullah Gülen'den de korkuyor musun?

Turgay Güler bugün yayınlanan köşe yazısında Erdoğan'dan korktuğunu söyleyen Tamer Karadağlı'ya çok sert çıkışlarda bulundu.

Tamer Karadağlı geçtiğimiz günlerde bir cemaat gazetesine röportaj vermişti. AK Parti yüzünden sanatta özgürlüğün kalmadığını iddia eden Karadağlı, Erdoğan'dan çok korktuğunu, ters giderse içeri alınabileceğini, bu yüzden de konuşamadığını belirtmişti.

Bunun üzerine Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, Karadağlı'ya çok sert çıktı.

MÜTHİŞ OYUNCUSUN

Güler, yazısında "Bak sen! Bu nasıl korkmak, konuşamamak anlamış değilim doğrusu? Daha ne diyeceksin be adam?  Küfür etmediğin kalmış! Bir ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına 'korkulacak adam' demişsin. 'Ters gidersem beni içeri atar' demişsin. 'Diktatör' demeye getirmişsin; sonra bir de kalkıp utanmadan, sıkılmadan 'korkuyorum, konuşamıyorum' diyorsun" dedi.  Karadağlı'nın müthiş oyuncu olduğunu ve iyi oynadığını kaydeden Güler, bu performans karşılığında oyuncunun ne kadar aldığını merak ettiğini dile getirdi.

BİR DE SOLCU OLACAKSIN

Karadağlı'nın Gezi’ye de çevre duyarlılığı nedeniyle destek olduğunu söylemesini eleştiren Güler sözlerine şöyle devam etti: "Yesinler senin duyarlılığını! Yalova’daki, İzmir’deki, Kadıköy’deki ağaç katliamlarına niçin duyarlı değilsin? Sanırım orada da Kemal Bey’den korkuyor! Ne kadar tırsak adammışsın sen yahu? Oysa sanatçı dediğin cesur olur! Adam gibi çıkar, delikanlı gibi korkmadan, çekinmeden sonucu ne olursa olsun konuşur. Bir de solcu olacaksın!"

FETULLAH GÜLEN'DEN DE KORKUYOR MUSUN?

Güler yazısının devamında "Peki, bu tırsak solcu bu röportajı kime vermiş? Cemaatin gazetesine! O gazetenin sahibi Fethullah Gülen’in bir gülüşüne servetini veriyor. Peki, bu röportaj için sana bir şey verdi mi? Tamer Karadağlı söyle bakalım, Fethullah Gülen’den korkuyor musun? Yahut paralel yapıdan! Yahut bunların polisinden, savcısından!" ifadelerini kullandı.

OYUNCUYDUN BİR DE NUMARACI OLDUN

Turgay Güler sözlerini şöyle tamamladı: "Onca gazete, televizyon varken niçin cemaatin gazetesi? Madem bu kadar dertlisin, bir basın toplantısı düzenleseydin. Niye cemaatin gazetesi? Kusura bakma Tamer Karadağlı, oyuncuydun şimdi bir de numaracı oldun. Dilerse ÜLKE TV’deki Sıradışı programımda ağırlayabilirim kendisini. Korkmadan, çekinmeden dilediği kadar konuşabilir. Ama sanmam, gelemez!"

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23