• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tunç Soyer itiraf etti: CHP'liler hizmete oy vermiyor!

Yeniakit Publisher
2023-11-20 21:31:00 - 2023-11-20 21:51:28
Tunç Soyer itiraf etti: CHP'liler hizmete oy vermiyor!

İzmirlileri kışın sele, yazın susuzluğa mahkum eden Tunç Soyer, İzmir için aday adaylığını resmen duyururken, hem vatandaşa hizmet etmeden kazandığını hem de CHP'lilerin hizmete oy vermediğini itiraf etti.

CHP'nin çiçeği burnunda genel başkanı Özgür Özel, kendisine destek vermeyen belediye başkanlarının üzerini çizdi. Onlardan birisi de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'di.

Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı İstanbul, Ankara ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlarını aday olarak göstereceğini söyledi.

Ancak Tunç Soyer için tek kelime etmedi. Hatta İzmir'de anketlerin devam ettiğini dile getirdi. Bu durum, "İzmir'i alırım" diyen Tunç Soyer'i panikletti.

FOX TV'de İlker Karagöz'ün sunduğu Çalar Saat programına konuk olan CHP'li Soyer ise aday adaylığını ilan etti.

İzmirlilerin hizmete değil laikliğe oy verdiğini söyleyen Tunç Soyer, "Eminim ki İzmirliler görmedikleri, yer altında olduğunu bildikleri yatırımlarının ne kadar kıymetli olduklarını biliyorlar. İzmirliler sadece bir siyasi partiye, sadece hizmet performansına oy vermezler, aynı zamanda demokrasiye, laikliğe, özgürlüğe bağımsızlığa oy verirler. Bu nedenle biz kendimizle yarışırız; 'biz daha iyisini nasıl yaparız' diye. Bu nedenle İzmir'in dünyadaki yerini büyütmeye gayret ederiz." diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

DUYUYORMUSUNUZ CHP LI OY VEREN ARKADAŞLAR SIZ HIZMETE OY VERMIYORMUŞUNUZ PEKI NEYE OY VERIYORSUNUZ 100 YILDIR BU ULKEDE HIZMET ETMEYENLEREMI OY VERDINIZDE KALKINMADI HEP BAŞKALARINA EL ACMAYA MECBUR EDILDI 250 UÇAĞIMIZ TOPRAGA GOMULEREK FABRIKA KAPADILDI GAZ OCAGI FABRIKASINA ÇEVRILDI ŞIMDI BIZIM KAĞANLARIMIZMI VATANI SAVUNACAKTI YOKSA KAPATILARAK ABD ALINAN UÇSKLARMI BAKIN ŞIMDI HEP BAHANE URETIYORLAR NEDEN ÇUNKU SENI ZAMANINDA KANDIRDILAR UÇAĞINI URETTIRMEDILER HALEN DAHA BU ZIHNIYETEMI OY VERECEKSINIZ BUGUN NEDEN ACABA ABD TURKIYENIN ALEYHINE ÇALIŞIYOR SAYIN BAŞKANIMIZI ISTEMIYOR CUNKU CIKARLARINA TERS DUŞTU SAVUNMA SANAYIMIZ GELISTI IHRACATIMIZ KATLANDI ELLERINDEKI MUŞTERILER TEKER TEKER KAYBOLUYOR SENDEN ALMAYIZ TURKIYEDEN ALIRIZ DIYORLAR HANGISI VATANSEVERLIK IDOOLOJIMIYADA HIZMET EDIP URETEREK BAŞKALARINA MUHTAÇ OLMAMAKMI VATASEVERLIK IYI DUŞUNUN IYI ANALIZ EDIN BENCE ABD NIN KONGRESINE MUHTAC OLMADAN URETMEK KENDI SAVUNMA SILAHLARIMIZI YAPMAK VATANSEVERLIKTIR ANLADINIZMI 40 YAŞVE ALTI GENC SECMEN KARDEŞLERIMIZ BU GEMI HEPIMIZIN DIKKAT EDELIM SAGINDAN SOLUNDAN SU ALMASIN YOKSA HEPIMIZ BATARIZ

resat

a be ahmak , hizmete oyverseler sen ve seningibilerin o koltukta ne işi olurdu?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23