• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tunç Soyer gizli Yahudi mi? Atalarımıza neden hakaret ettiğini anladınız mı?

Yeniakit Publisher
2024-05-10 08:37:00 -

ABB eski başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından İzmir Büyükşehir eski başkanı Tunç Soyer’in bir videosunu paylaştı. Videoda Soyer bir yakının cenazesinde görülüyor. İlginç olanı cenaze sahibinin bir Yahudi olması. Burada Melih Gökçek soruyor. “Tunç Soyer’in ne olduğunu öğrenmek için ille bir cenaze töreni mi olmalıydı?

Tunç Soyer’in katıldığı bir Yahudi cenaze töreni videosu sosyal medyanın gündemine oturdu. Tunç Soyer’in de o törene katılıp ritüellerini yerine getirmesi “Acaba Soyer Gizli Yahudi mi?” sorusunu akla getirdi.

GİZLİ YAHUDİLİK NEDİR?

Kripto-Yahudilik veya Gizli Yahudilik, gizlice Yahudiliği uygulamak fakat topluma karşı farklı bir dini uyguluyormuş gibi görünmektir; bu dinin takipçilerine, "gizli" anlamına gelen Yunanca (kriptos) sözcükten gelir "kripto Yahudiler" (veya "gizli Yahudiler") denir. Kripto Yahudi terimi atalarının bazı Yahudi geleneklerini takip eden fakat Müslümanlık gibi farklı bir dinden gözükenlere de denir.

ECDADIMIZA HAKARET ETMİŞTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir’in 100’üncü yıl kutlamalarında yaptığı konuşmada Osmanlı Devleti’ne ve son padişah Vahdettin’e hakaret etmiş ve bu nedenle hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından bir soruşturma açılmıştı.

Videoyu izleyenler, “Herkes elbette ki inancında özgür olmalı. Tunç Soyer bir Yahudi de olabilir. Ancak seçimlerde kendisini Müslüman olarak gösterip Müslümanların oyunu almak ve yönetime geçmek için asıl dinini saklaması sahtekarlıktır.” Yorumunu yaptılar.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Görüş

Tunç Soyer'in ne olduğu çok önemli değil kendimizin ne olduğunu yada neler yaptığımızı sorgularsak daha doğru bir iş yaparız. "Ele verir talkını..." Melih Bey olmasın

Nereye gitti soyadı kanunu sonunda

İsimlerini değiştiren ÇİFT KİMLİKLİ BAŞKA AJANDAYA SAHİP OLANLAR? ... kendim viyana Hauptbahnhof ta kulaklarımla duydum Azerbaycan'dan İsraile oradan Avusturya'ya gelen ARİEL ismindeki Yahudi'den. ataTürkün annesi de yahudi babası Türk demişti... Avusturya'lı siyasetçi Ewald Stadler da annesi yahudi babası Türk'tür diyor ve ekliyor, MASONDUR DA DİYOR.... BEYİNLERİ UYUŞTURULAN TÜRKİYE UYUMAYA DEVAM EDİN TÜRKİYE... 530 sene önce ispanyadan getirilen yahudiler Osmanlı'nın yıkılmasından sorumlu en büyük gayrimüslimler dir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23