• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tüm Türkiye yaşlı kadının Erdoğan sözlerini konuşuyor: İki tane evim var...

Yeniakit Publisher
2024-02-08 21:25:00 -

Bir teyzenin Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan ve Türkiye ile ilgili sözleri en çok paylaşın videolar arasına girdi.

Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran videoda, bir teyzenin 'Bana para değil, vatan lazım' sözleri gündeme oturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan desteği açıklayan kadın şunları söyledi:

Yaptığı şeyler belli değil mi? Hiçbir şekilde yıkamadılar. Dolarla yıkmaya çalıştılar. İki tane evim var yine Erdoğan'a destek olurum. Suriye'de savaş çıktı. Nereye sığındılar? Burada bir savaş çıksa biz nereye sığınacağız? Bizim ülkemiz gibi ülke yok. Erdoğan gibi Erdoğan yok. Tüm oylarımız ona. Allah ona uzun ömür versin. Ülke rahata kavuşsun. Ben kuru ekmek yemeye hazırım.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

Bir teyzemiz ne güzel söylemiş.Evet aynen,Erdoğan gibi Erdoğan yok.Tüm oylarımız ona olmalı.Türkiye de insanın değeri çok geç anlaşılıyor.Veya,olmadıktan sonra anlaşılıyor.

Koç Ali

Ya teyzem var olan mülk sadece doğru paylaşılmıyor fakir çok fakir zengin de çok zengin oldu fakirden de vergi alınıyor zengine veriliyor işçi den kesilen işsizlik parası iş verene veriliyor emekli millet vekili 70 bin maaş alırken 9250 gün pirim veren işçi 13 bin alıyor emekliyim birdaha çalışıyorum hastayım sabaha kadar sandalyede nöbet tutuyorum ki çocuğum okuyor çebine simit parası koyayım 34 sene çalıştım yine çalışıyorum bu vatan sadece fakirin vatanımı madem aç kalınaçaksa herkesim aç kalsın valisi polisi askeri hakimi cumhur başkanı vekili herkes yarım ekmek yesin bizde bir çeyreğe razı olalım FAKİR VATANI SEVİYOR ZENGİN NİYE SEVMİYOR FAKİRİN ÇOCUĞU ŞEHİT DÜŞÜYOR ZENGİNİN VEKİLİN KAYMAKAM VALİ VS NİN ÇOCUĞU NİYE HİÇ ŞEHİT DÜŞMÜYOR SÖYLE TEYZEM BİZİM SUÇUMUZ NE BİZ OY VERDİK BU PARTİYE BAŞKASI AŞ İŞE SAHİP OLDU BİZİM YÜKSEK LİSANS YAPAN ÇOCUKLARIMIZ KAPIDAN BİLE ALINMADI NİYE MASA BAŞINDA OTURANIMIZ YOK YEMİN OLSUN 2002 DEN BERİ OY VERİYORUM ÜYEYİM AMA 4 ÇOCUĞU OKULARDAB MENZUN BİR TANESİ DEVLET MEMURU OLAMADI BUMU ADALET
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23