• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tuğçe Kazaz İsrail’i uyardı! Kurdu sahaya indirmeyin

Yeniakit Publisher
2023-11-01 08:19:00 -

Sosyal medyadan bir video paylaşımı yapan Tuğçe Kazaz, İsrail’i ''Kurdu sahaya indirmeyin! Kurdu sahaya indirirseniz kaçacak ahır bulamazsınız! O zaman bir devlet hayali bile kuramazsınız!'' sözleri ile uyardı.

Katil İsrail’in Gazze’ye olan saldırıları devam ederken, sosyal medyada da bazı videolar gündem olmaya devam ediyor. Onlardan biri de Tuğçe Kazaz'ın İsrail hakkında söyledikleri oldu.

Tuğçe Kazaz, bölgesel bir savaş bu sene olmasa da 2025 yılında taş çatlasa 2027 yılında bir savaş olacak. Fakat şu anda ABD bu savaşa girmeyi göze alamaz. Eğer bir iki yıl daha İsrail çocukları öldürmeye devam ederse, onlara sözümüz şudur; ‘Kurdu sahaya indirmeyin! Kurdu sahaya indirirseniz kaçacak ahır bulamazsınız! O zaman bir devlet hayali bile kuramazsınız!” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Herşeyin akademisyeni Filistin adına da konuşmuş ya... birşeyi unutuyorsun: biz de savaşa karşıyız

Osmanlı vatandaşı dediğin ben gurion evet İstanbul üniversitesi hukuk mezunu...lakin o zaman ben gurion ' un oturduğu topraklar Osmanlıya aitti...toprak diye karnı guruldayan ben gurion Osmanlıyı yıkmak için Abdülhamit'in tahttan indirilmesini isteyenlerin başında geliyordu...bu işleri çok iyi biliyorsun, çünkü daha geçenlerde İsrail'den gelen katırcılar kervanına atıfta bulunarak...atalarının Türkiye'nin kuruluşunda yardım ettiğini bile yazmıştın...üstüne birde Türkiye'yi sahiplenip müslüman evlâdı milyonların bu topraklarda şehid düştüğünü yok sayarak "Türkiye'yi biz kurduk" bile demiştin...eee... öyle ya hem Türk hem İsrail vatandaşı Linet daha askerliğini İsrail'de yapalı kaç yıl oldu?...işte azgın azınlık diye senin gibilere denir... geçenlerde sen kafalı bir silâhiyatçı...100. yıl kutlama seremonisinde...adını vermeyeceğim şöyle diyordu: "yüz yıldır hayat bulmuş Türkiye "... Türkiye'nin daha öncesi yok muydu? Türkiye 100 yıl önce bu toprakları düşman dan.... düşmanından mı almıştı da yüzyıldır hayat bulduğunu iddia ediyordu? Türk devletlerinin biri biterse üzerinde bir diğeri kurulur...böyle böyle 16 devlet kurmuşuz...bunu yok saymak ahmaklık...gafillik... talihsizlik...daha da kötüsü hainliktir...bu topraklar her dinden her ırktan her düşünceden insanın rahatlıkla yaşadığı topraklar olmuş...hatta öyle ki; yüz yıl önce Abdülhamid Han'ın karşısında hiç sesini çıkaramayanların bugün kendini Türkiye'nin sahibi gibi görecek kadar ileri bile gitmişlerdir...oturun oturduğunuz yerde!!!... ülkemizin başkanı dâhî Hamas'ın ne olduğunu söylemişse...sizin gibilere susmak yakışır...

Fikret Türk

Yahu bacım sen ne dersin şimdi çoook laikçi Atatürk maskesi takmış bilumum çakma sanaaytçı müsveddesi Aydın bozmaları sana çemkirecek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23