• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TTB'nin provokasyonunun sonucu! Doktor acil servisteki hastalara 'bakmayacağım' diyerek kaçtı!

Yeniakit Publisher
2022-07-09 18:07:00 - 2022-07-09 18:32:00

TTB'nin provokatörlük çağrısıyla, vergisinden maaş aldığı vatandaşa bakmayacağını söyleyerek, acil servisten kaçan doktorun tavrı büyük tepki topladı.

Konya Şehir Hastanesi'nde doktor Ekrem Karakaya'nın başka bir hastanede çalışan güvenlik görevlisi tarafından öldürülmesinin ardından provokatörlüğe soyunan TTB, 7-8 Temmuz tarihlerinde grev kararı alırken, dün gece saatlerinde Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nde çekilen bir görüntü büyük tartışmaya neden oldu. 

Türkiye, Konya Şehir Hastanesi'nde görevli Kardiyoloji uzmanı Ekrem Karakaya'nın öldürülmesiyle derinden sarsılırken, Türk Tabipleri Birliği provokasyona soyunarak 7-8 Temmuz tarihlerinde grev kararı aldı.

 

Greve çıkan doktorlar hastalara bakmadı

TTB'nin provokasyonuna alet olan bazı doktorların hastanedeki hastalara bakmayarak greve çıkması büyük tepki toplarken, hastanelerde de sıkıntılı anların yaşanmasına neden oldu.

Acil servisten kaçıp 'bakmayacağım' dedi

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nde çekilen bir video sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Dün gece saatlerinde acil servis kapısında bekleyen onlarca hasta, kendilerine bakmayacağını belirtip servisten kaçan doktorun tavırlarıyla neye uğradıklarını şaşırdı.

İnternete düşen ve çok sayıda kullanıcının paylaşarak tepki gösterdiği videoda, acil doktorunun kendileriyle ilgilenilmesini talep eden hastalara "Bakmıyorum" diyerek servisi terk ettiği ve memur olduğunu ifade eden bir kişinin doktordan sicil numarasını ve ismini istediği anlar yer aldı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SAVAŞTA CEPHEYİ TERK EDEN ASKERDEN HİÇ FARKI YOKTUR ACİLDEN KAÇAN DOKTORUN

ADINI NEDEN ACİL KOYDUKLARINI BU DOKTORA BİRİLERİNİN ÖĞRETMESİ GEREKİR. KENDİLERİNİ YETİŞTİREN HOCALARINA YUH ÇEKEBİLECEK KADAR KALİTESİZLEŞEN SEVİYE SİZLEŞEN AHLAKSIZ DOKTORLARDAN ETİK BEKLEMİYORUZ. Mümkünse bu tür doktorlara DEVLET KURUMLARINDA ASLA AMA ASLA GÖREV VERİLMEMELİDİR MUŞLUADAM

SAĞLIK BAKANI VE DİĞER YÖNETİCİLER UYUMASIN HOCASINA YUH ÇEKEN DOKTORLARA DEVLETTE GÖREV VERMESİNLER

FAKÜLTE DEKANINA YUH ÇEKEBİLECEK KADAR SEVİYESİZLEŞEN AHLAKSIZLAŞAN KİTAP YÜKLÜ MERKEPLERE DOKTOR DEYİP DE MUAYENE OLMAYACAĞIZ. MUŞLUADAM
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23