• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TSK’ya iftira vatan hainliğidir

Yeniakit Publisher
2022-10-23 08:53:00 -
TSK’ya iftira vatan hainliğidir

TSK’nın terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik operasyonlarda ‘kimyasal silah kullandığı’ iftirasında bulunan Türk Tabipler Birliği’nin terör sevici başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya her kesimden tepki yağıyor.

YENİ AKİT  ANKARA

TTB Başkanı terör sevici Şebnem Korur Fincancı’nın, TSK’nın PKK’lı hainlere karşı kimyasal silah kullandığı yönündeki iftirasına tepki yağmaya devam ediyor. Fincancı’nın haddini bilmesi gerektiğini belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, şunları ifade etti: “Van’da görev yapan, teröristlerin mazlum halka yaptığı işkenceleri gören birisi olarak devletimizin yanında olduğumu söylemeyi vazife biliyorum. Orada iftar programında bizzat terör saldırısına şahit olduk. Roketatarlar üzerimizde patladı. Bu alçaklara destek çıkmak, devlete karşı çıkmak demektir. Fincancı kendisi terörist olabilir, terörist sevici olabilir ki son derece sicili kabarık. Teröristbaşı ‘Abdullah Öcalan’a özgürlük’ diyebilen birisi. Bu memleketin parasıyla okumuş, Türkiye kimliğini taşıyan bu kadın vatan hainliği yapıyor. Bundan daha iyi vatan hainliği olamaz, kendisini kınıyorum.”

TTB derhal kapatılsın

150 STK’dan oluşan Fikirde Birlik Ve Mücadele Platformu adına açıklama yapan Başkan Kürşat Mican da şunları kaydetti: “Silahlı Kuvvetlerimize teröristlere karşı ‘Kimyasal silah kullandılar’ diyerek iftira atan, bugüne kadar hemen hemen her konuda yaptıkları beyanatlarla ‘Türk’ ismini taşımaya asla layık olmadıklarını ispatlayan Tabipler Birliği derhal kapatılmalıdır.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adınızı

Bu meymenetsiz kadın yüzünden doktorlardan soğudum. Hasta ettiniz beni ulen.

emekli ismail

hem vatan hainliği yapacaksın hemde elini kolunu sallaya sallaya gezeceksin. yazıklar olsun . niye bir gece almıyorsunuz bu kadını.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23