• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Truva Atları’na tepki yağıyor

Yeniakit Publisher
2014-10-11 08:42:00 - 2014-10-10 22:26:57
‘Truva Atları’na tepki yağıyor

Akit’in ortaya çıkardığı paralel yapı ve YARSAV adaylarının tanıtım broşürlerinin tek merkezden basılıp, aynı kargo şirketi aracılığıyla 14 bin savcı ve hakime gönderilen mektupların kendisine de ulaştığını ifade eden Yargıda Birlik Platformu Sözcüsü Savcı Abbas Özden, “Bize gelen her bir kargonun maliyeti 7 ila 10 lira arasıdır ve bu rakamları 14 bin ile çarptığınızda 140 bin liraya geliyor” diyerek bu rakamın bir savcı ve hakim tarafından karşılanmasının mümkün olamayacağını söyledi ve hesap verilmesi gerektiğini ifade etti.

Akit’in ortaya çıkardığı paralel yapı ve YARSAV adaylarının tanıtım broşürlerinin tek merkezden basılıp, aynı kargo şirketi aracılığıyla 14 bin savcı ve hakime gönderilen mektupların kendisine de ulaştığını ifade eden Yargıda Birlik Platformu Sözcüsü Savcı Abbas Özden, “Bize gelen her bir kargonun maliyeti 7 ila 10 lira arasıdır ve bu rakamları 14 bin ile çarptığınızda 140 bin liraya geliyor” diyerek bu rakamın bir savcı ve hakim tarafından karşılanmasının mümkün olamayacağını söyledi ve hesap verilmesi gerektiğini ifade etti. Avukat Müşir Deliduman ise, örgütsel tavır sergileyenlerin seçime katılmasının engellemesi gerektiğini ifade ederek, “Bu kimselerin seçime katılmaları yasal değildir” dedi.

“SÖZDE BAĞIMSIZ ANCAK BİRİLERİNİN GÜDÜMÜNDE OLAN İNSANLAR…”

Sözcülüğünü yaptığı platformun çalışmalarının şeffaf ve herkese açık olduğunu, harcamaların tek tek hesabını verebileceklerini ifade eden Yargıda Birlik Platformu Sözcüsü Savcı Abbas Özden, “Bizim harcamalarımızı eleştirenler dönüp bir de bu arkadaşların yaptığı harcamalara bakmaları lazım. Niye dönüp de bu sözde bağımsız ancak birilerinin güdümünde olan insanlara eleştiri getirmiyorlar?” dedi.
Özellikle Ayşe Neşe Gül, İdris Berber, Yeşim Sayıldı ve Hasan Ünal adına aynı anda ve aynı formatta kargoların ulaştığını belirten Savcı Özden, “Bize gelen her bir kargonun maliyeti 7 ila 10 lira arasıdır ve bu rakamları 14 bin ile çarptığınızda 140 bin liraya geliyor. Bunları kim karşılıyor” diye konuştu.

SEÇİMLERE DAHİ KATILMASI ENGELLENMELİ

Avukat Müşir Deliduman, komplocu-sızmacı ve tasfiyeci bir karaktere sahip olan paralel yapının HSYK seçimlerinde boş durmadığını kaydederek, “Söz konusu karanlık yapının toplumda %1 ağırlığı yoktur. Ancak örgütlenip, yargıyı ele geçirmek için yargının değişik kademelerine elemanlarını sokmaya çalıştıkları herkes tarafından bilinmemektedir” dedi. Deliduman, paralel yapının kendi adına seçime giremediğini, ifade ederek , “Bu nedenle hiçbir şekilde bunlara fırsat verilmemeli seçilmeleri dahi yasal değildir. Bu nedenle kesinlikle engel olunmalıdır. Paralel yapı ile etkin mücadele edilmesi gerekir” dedi.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23