• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump'tan katil Netanyahu mesajı!

Yeniakit Publisher
2023-10-13 23:46:00 - 2023-10-13 23:47:47
Trump'tan katil Netanyahu mesajı!

ABD eski Başkanı Donald Trump, kendi sosyal medya platformu aracılığıyla Gazze'de sivil yerleşim yerlerini bombardıman altında tutarak, insanların temel ihtiyacı olan su ve elektriği kesen İsrail ve İsrail Başbakanı Netanyahu'nun yanında olduğunu belirtti.

Son günlerde İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya yönelik açıklamalarıyla gündeme gelen ABD eski Başkanı Donald Trump, "İsrail ve Netanyahu ile birlikteyim" açıklamasında bulundu.

"Netanyahu'yu asla affetmeyeceğim' demişti

Trump, dün yaptığı konuşmada İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu 2020'deki eski Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani suikastı için düzenlenen operasyondan önce ABD'yi "yüzüstü bırakmakla" itham etmişti.

Süleymani'ye yönelik operasyonu normalde İsrail ile gerçekleştirmeyi planladıklarını belirten Trump, "İsrail bizimle olacaktı, planlar yapılmıştı ve aylardır üzerinde çalışılıyordu. Her şey hazırdı. Operasyondan bir gece önce İsrail'in bu operasyona katılmayacağına ilişkin bir telefon aldım." ifadesini kullandı. Trump, bu hikayenin daha önce bilinmediğini belirterek, "Bize bunun nedenini açıklamadılar. Netanyahu'yu bizi yüzüstü bıraktığı için hiçbir zaman affetmeyeceğim." dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

OMUT

Herkes biliyor ki milyonlarca ve milyarlarca dolar komardan içkiden faizden ve sümbürüden kazanılan İsrail paralarını sizlere Keşke çekiyor ve sizlerin cebine indiriyor ve sizleri yönlendiriyorlar ve sizleri kullanıyorlar ve senin gibi bir alçağı Başkan yapmak için elinden geleni yapıyorlar Tabii ki sen netenYahu gibi canavarın ve Lanetli İsrail'in yanında olduğunu söylersin.

Dost

Şimdi anladımı acaba bizim iş bilmez cahil muhalefet milli silahların ne anlama geldigini. Başa gelirsek hepsini kapatacagız diyorlardı kaoatırsanız arap ülkeleri gibi sessize alırlar sizide ukranyaya nasıl akıttı ordaki düşman rusya israile kaç koldan akırıyorlar gemileri geldi ve desdek için hepsi israilde burdaki düşman müslğmanlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23