• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump net mesajı verdi: NATO ile ilgili ifadeler: arkasında durduğunu söyledi! O sözler peş peşe geldi

Yeniakit Publisher
2024-02-15 19:26:00 - 2024-02-15 20:08:21
Trump net mesajı verdi: NATO ile ilgili ifadeler: arkasında durduğunu söyledi! O sözler peş peşe geldi

Eski ABD Başkanı Donald Trump, tartışmasıda tansiyon tırmanırken mevcut Başkan Joe Biden ve NATO üyesi Avrupalı siyasilerin tepkilerine rağmen "finansal yükümlülüklerini yerine getirmeyen NATO müttefiklerine yönelik herhangi bir Rus saldırısını engellemeyeceği" şeklindeki ifadesinin hala arkasında olduğunu söyledi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, mevcut Başkan Joe Biden ve NATO üyesi Avrupalı siyasilerin tepkilerine rağmen "finansal yükümlülüklerini yerine getirmeyen NATO müttefiklerine yönelik herhangi bir Rus saldırısını engellemeyeceği" şeklindeki ifadesinin hala arkasında olduğunu söyledi.Trump, seçim kampanyası kapsamında bulunduğu South Carolina eyaletine bağlı North Charleston bölgesinde, NATO'yla ilgili sözlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Söz konusu ifadelerinin arkasında olduğunu vurgulayan Trump, "Ödeme yapmayacaklarsa biz de onları korumayacağız. Anladınız mı?" ifadelerini kullandı.

Trump, hafta sonu South Carolina eyaletinde yaptığı bir konuşmada, başkan olduğu dönemde NATO'ya karşı finansal yükümlülüklerini yerine getirmeyen müttefiklere yönelik herhangi bir Rus saldırısını engellememe tehdidinde bulunmuştu.

Bu sözlere, Biden'ın yanı sıra NATO üyesi Avrupalı siyasiler tepki göstermişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Düsmani kalmadiginda uye ulkelere ve islama sakdiran, darbe yapan gladyo ve teror kaynagi oldugu ispatlanan NATO DUSMANDIR

..........

Dayan Trump

Global Çetenin Abd ordusunu kendi çıkarı için kullandığını fark etti.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23