• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TRT1'de herkesi şaşırtan final kararı: Yürek Çıkmazı ekranlara veda ediyor! Dikkat çeken iddia, işaret ettiler

Yeniakit Publisher
2023-05-29 18:36:00 - 2023-05-29 19:20:15
TRT1'de herkesi şaşırtan final kararı: Yürek Çıkmazı ekranlara veda ediyor! Dikkat çeken iddia, işaret ettiler

TRT1 dizisi bitiyor mu? Yürek Çıkmazı'ndan gelen haberi duyan şaşkınlığını gizleyemedi! Yayına girdiği her hafta sosyal medya kullanıcılarının en çok konuştuğu konular arasında yer alan Yürek Çıkmazı'nın akıbeti merak ediliyor. Ekranlara gelen ve reytingleri yüksek olan Yürek Çıkmazı dizisinin final tari... Şok eden bir gelişme olacak mı?

Şuana kadar 25 bölümü yayınlanan Gold filim imzalı Yürek Çıkmazı 2. sezon çekilmeyeceği iddiası ortaya atıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın,  haberine göre: Bahadır İnce'nin yönettiği dizinin 28. bölümde bitmesine kesin gözüyle bakıldığı ifade edildi.

TRT 1 ekranlarının iddialı dizisi Yürek Çıkmazı, duygu yüklü hikayesiyle 30 Mayıs Salı günü yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Bu iddia ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Peki yeni bölümde Yılmaz ne yapacak?

TRT 1’in güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü hikayesiyle ekranlara gelen Yürek Çıkmazı dizisi, 30 Mayıs Salı günü yirmi altıncı bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Yürek Çıkmazı; kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının hikayesini ekranlara taşıyor.

Yürek Çıkmazı’nın yeni bölümünde neler olacak:

Yılmaz Kader’i öldürmek üzereyken Halil son anda yetişerek Kader’in hayatını kurtarmıştır. Ancak bu esnada kendinden geçen Yılmaz hiçbir şey hatırlamamaktadır. Polis, Kader’i öldürmekten Yılmaz’ı göz altına alır. Halil’in amacı Yılmaz’ı işlemediği bir cinayetten dolayı hapse attırmak değildir. Solmaz ve Cennet’e yaptıklarını itiraf etmesi karşılığında Kader’in yaşadığını ortaya çıkaracaktır. Böylece adalet sağlanacak, Yılmaz sadece işlediği suçların cezasını çekecektir. Ancak bunun gerçekleşmesi için Yılmaz’ın Kader cinayetinden hiçbir koşulda sıyrılamayacağını kabul etmesi gereklidir. Caner’in Yılmaz’ın avukatlığını üstlenip onu kurtaracak delillere sahip olduğunu söylemesi Halil ve Zeynep’in amaçlarına ulaşmasını zorlaştıracaktır.

Caner tek bir şey karşılığında elindeki kanıtı mahkemeye sunacağını söyler Yılmaz’a; Salkım Göreli’nin kim olduğunu söyleyecektir. Halil en büyük takıntısı olmuştur Caner’in. Onun Dündar’a Salkım’ı vermiş olmasına inanmak istemez. Bir açığını arar sürekli. Yılmaz ise Caner’e yalan söylemiştir aslında, Salkım kim en ufak bir fikri bile yoktur. Feride ziyaretine geldiğinde ona durumunu anlatır Yılmaz. Halil’le yakınlaşıp Salkım’ın kim olduğunu öğrenmesini ister; böyle bir şey var mı yok mu onu dahi bilmez, ama şansını deneyecektir. Feride yine her zamanki gibi babasının isteği karşısında boyun eğer. Ancak babasına yardım etmek için girdiği bu yol, babasına karşı değişiminin de ilk adımlarını oluşturacaktır.

Diğer taraftan Saba ise çok tehlikeli bir oyuna girişir. Babasının, Leyla yengesinin ölüm emrini verdiği ve suçu Ali Fuat’ın üstüne yıktığı görüntüyü Halil’e verecektir. Ama karşılığında Halil’den yapmasını isteyeceği şey çok tehlikelidir.

Yürek Çıkmazı, yirmi altıncı bölümüyle 30 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…

Yürek Çıkmazı 26. Bölüm 1. Fragman yayınlandı!

 İlginizi çekebilir→ Rusya'dan vatandaşlar Türkiye için akın akın geliyor! Gelen ziyaretçi sayısında milyar dolarlık yeni rekor artış → TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir→Türk Yetkili duyurdu! Rus basınının gözü Türkiye'de: Ruslar Başkan Erdoğan’ın yeniden seçilmesini nasıl gördü? → TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

geçinmeye gönlüm yok ki

manyaklar dizi dizi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23