• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Tren kaçtı kaçıyor’ Hatice Kolçak altın alımı için gün verdi

Yeniakit Publisher
2023-07-25 12:13:00 - 2023-07-25 14:25:18
‘Tren kaçtı kaçıyor’ Hatice Kolçak altın alımı için gün verdi

Ekonomist Hatice Kolçak, gram altına ilişkin yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı.

 RECEP YEŞİL  İSTANBUL 

Ekonomist Hatice Kolçak açıklamalarda bulundu.

Kolçak, gram altın fiyatlarına ilişkin ise önemli ifadeler kullandı. Hatice Kolçak'ın açıklamaları şu şekilde:

Gram altında hiçbir sorun yok. Gram altın kaldığı yerden devam. Öyle çok büyük bir düşüş olacağını falan beklemeyin. Hatta bu zamanları mumla arayacağız. Ons altında küçük bir geri çekilme bizim gibi orta ve uzun vadede altın toplayanlar için alım fırsatı olur. Gram altında beklentimiz 1725 -1730 TL'yi kırmasıyla beraber kısa vadede 1750 liralara gitmesini beklerim. Ama orta uzun vadede hedefimiz 2000 TL bu sene için. Gram tarafında hiçbir sorun görmüyorum.

Tren kalktı gidiyor

Gram altında pozisyonumu korumaya devam ediyorum. Elimdekileri vermiyorum. Hiç almayan ve almak isteyenler artık şöyle düşünün, tren kalktı gidiyor. Trene bir yerden binmek gerekiyor. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kazım Yıldırım

@mağdur emekli rumuzu ile yazan yorumcu kesinlikle haklısın.bunca yıldır verilmiş olan sözler maaalesef tutulmamıştır.Devlet memurları ve emeklileri daima kollanmıştır.Gerçek manada hazineye vergi veren özel sektör çalışanı SSK emeklileri özellikle intibak için yıllardır oyalanmıştır çok haklı istekleri için bu gün yarın diye geçiştirilmiş ve aynı prim ve aynı süre ile emekli olanlar 2000 öncesi ve sonrası arası da büyük miktarda maaş farkı oluşmuş ve giderilmemiştir. 2000 sonrası için aylık bağlama oranı çok çok düşük azalan bir oranda yapılmaktadır.sigorta kurumları tek çatı gözükmesine rağmen devlet çalışanı ve emeklileri için hala çok büyük derecede pozitif fark vardır.özel sektör çalışanından alınan vergi ve primler hazineye kaynak olmasına rağmen devlet adil ve eşit bir şekilde hak ve ücret dağıtımını maalesef yapmamıştır.bu vs yıldır emekli dernekleri diğer kuruluşların her türlü iletişim yolu ile anlatıp istedikleri intibak hakları maalesef oyalama ile halende verilmiş değildir.bir emekli olarak ödediğim yüksek prim ve vergilerimin karşılığını alamadığım için bu haksızlığı yetkileri olduğu ve bilindiği halde vermeyen her kademedeki bütün yöneticilere hakkımı helal etmiyorum.bu toprağın altınında olduğunu bildiklerini beyan edenler kul hakkını yemiş olduklarını görmüyorlarmı...Sizleri Allah'a havale ediyorum.kimsenin hakkının kalmayacağı o günde ne cevap vereceksiniz düşünün bakalım.

Mağdur

Emeklilerin hakkını verin bu insanlar sayesinde ülke ayakta canla başla çalıştılar ve yaşları itibarıyla görevlerini tamamladılar.Şimdi devlet bunlara bakmak ve haklarını vermek zorunda.Mağdur etmek onların gururu ile oynamayalım haklarını ötelemeyin .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23