• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Trans çocuklar vardır" diyen Feyza Altun'a Çelik'ten tokat gibi cevap

Yeniakit Publisher
2022-01-19 13:31:00 -
"Trans çocuklar vardır" diyen Feyza Altun'a Çelik'ten tokat gibi cevap

CHP'ye yakınlığıyla bilinen avukat Feyza Altun sosyal medya hesabından "Trans çocuklar vardır" ifadelerini kullanmıştı. Altun'a tepkiler çığ gibi büyürken AK Parti'den de tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Altun'un sözlerine "Çocuk çocuktur... Çirkin sözler ve istismarcı yaklaşımlar çocuklardan uzak dursun!" diyerek tepki gösterdi.

Avukat Feyza Altun, Twitter hesabından "Trans çocuklar vardır" ifadelerini kullanarak bir paylaşım yaptı. Bu paylaşıma sonrasında sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü.

"Çocuk çocuktur..."

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de tepki verenlerden oldu. Çelik resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Çocuk çocuktur... Çirkin sözler ve istismarcı yaklaşımlar çocuklardan uzak dursun!"

Tepki yağdı, hesabını gizledi

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da "trans çocuklar vardır" ifadeleriyle çocukların istismar edilmesine tepkisini gösterdi. Altun ise bir süre sonra Twitter hesabını korumalı konuma alarak iletilerini gizledi.

AK Partililerden nefret ettiğini söylemişti

CHP'ye yakınlığıyla bilinen avukat Feyza Altun daha önce de AK Partililere yönelik tepki çeken bir paylaşımda bulunmuş, "AKP'li herkesten nefret ediyorum ya tahammülüm yok" ifadelerini kullanmıştı.

KADEM: "Trans çocuk yoktur!"

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), CHP'ye yakınlığıyla bilinen avukat Feyza Altun'un sosyal medya hesabından "Trans çocuklar vardır" ifadelerini kullanmasına tepki gösterdi. KADEM sosyal medya platformu twitter'dan yaptığı açıklamada, "Trans çocuk yoktur! Çocukları, geleceğin LGBT bireyleri olarak görmeyi hedefleyen lobi vardır! Çocuklar LGBT propagandasına malzeme ya-pı-la-maz!" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

resat

bunlar bu topluma hakim olurlarsa sonumuz lut kavminin sonu gibi olur,,

Boğaç Kam

Sadece sosyal medyadan cevap... Danışıklı dövüş. Sol mason, sağ mason.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23