• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Toplumda yeri olmayan eşcinsel azgınlar değerlerimizi hedef almaya devam ediyor: Sokaklar bitti türbelere musallat oldular!

Yeniakit Publisher
2021-04-19 19:24:00 -

Çiğdem Hazar Şeker adlı eşcinsel bir sapkının, kendine ait TikTok hesabında, türbeye yaptığı saygısızlık sert tepkilere sebep oldu.

 Yeniakit.com.tr 

İstanbul Sözleşmesi'nin feshine en çok üzülen çevreler onlar oldu. Toplumdaki yaşam alanları genişledikçe, içinde bulundukları iğrençliği, toplumda yaygınlaştırmakla birlikte, Müslümanların değerlerini hedef alan eşcinsel azgınlardan Çiğdem Hazar Şeker adlı rezil, bir türbede, kendince 'mizah' içerikli bir video kaydetti. Videoda dua kitabı okuduğu gözlenen rezil sapık, türbenin etrafında bir süre dönerek Müslümanları taklit etti. Kılık kıyafeti de türbe için uygun olmayan rezil sapkın, bu videosunu da binlerce kişiye ulaştırdı.

TikTok gençler için uçurum!

Çiğdem Hazar Şeker adlı eşcinsel azgının TikTok hesabında, birbirinden rezil videolar bulunuyor. Türk ahlak yapısı ile zerre kadar ilgisi olmayan rezil sosyal medya hesapları, gençliğimizi zehirlemeye devam ederken, İslami değerlere yapılan hakaretler ise cezasız kalıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasan

Sevgili kardeşim yolun açık olsun, Allahü-teala dualarını kabul eylesin 

Abdullah

Bu tiktok gibi saçma sapan uygulamalara erişim engellenemiyor mu?Nerde boş insan var burdan para kazanıyor meşhur oluyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23