• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Togg'dan Fatih Altaylı açıklaması: Organizasyondan çekildik

Yeniakit Publisher
2023-10-25 03:26:00 -
Togg'dan Fatih Altaylı açıklaması: Organizasyondan çekildik

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a söylemediğini bırakmayan israil destekçisi Fatih Altaylı, Togg’un sponsoru olduğu etkinliğe konuşmacı olarak davet edildi. Togg'dan yapılan son açıklamada organizasyondan çekildiği bildirildi.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan yapılan açıklamada, tartışmalara konu olan organizasyondan çekildikleri bildirildi.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın konuk olduğu etkinliğe sponsor olan Togg, sosyal medyada yaşanan tartışmaların ardından organizasyondan çekildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, ''Bazı mecralarda, etkinlikte yer alma şeklimizin amacı dışında tartışmalara konu olması üzerine organizasyondan çekilme kararı aldık' denildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hüküm sizin

Bu olay iki açıdan ilginç. Biri; bu işi yönetenler TOGG'on organize ettiği bir konuşmaya neden aşırı bir tog düşmanını çağırma gereği duyuyor? Diğeri de; Fatih denilen bu varlık bütün gücüyle düşmanı olduğu tog'un sponsoru olduğu bir mecliste konuşmayı utanmadan nasıl kabul ediyor? Hükmü siz verin.

NAMUSLU ONURLU OLANLAR DA NAMUSSUZ-ONURSUZ OLANLAR KADAR KARARLI VE CESUR OLMALI, ARTIK YANINA KAR KALMAMALI BEDELİNİ ÖDEMELİ YAPANLAR

.................
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23