• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TOGG gündeme yine damga vurdu, BMW'nin imdadına yetişti: Yardım eden o oldu! Görüntüler ortaya çıktı!

Yeniakit Publisher
2023-07-09 16:45:00 - 2023-07-09 16:52:38
TOGG gündeme yine damga vurdu, BMW'nin imdadına yetişti: Yardım eden o oldu! Görüntüler ortaya çıktı!

Yerli otomobil TOGG, sokaklarda görülmeye başlanırken İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde maalesef bataklığa saplanan BMW marka cipin imdadına Togg yetişti. İstanbul'un BMW'yi yerli otomobil Togg saplandığı bataklıktan halat yardımıyla derhal kurtardı. TOGG’dan iyi haber geldi! Cipin kurtarılma anları ise vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg sahibi sürücü, İstanbul Arnavutköy'de Alman üretimi BMW'yi saplandığı çamurdan çıkardı. Uzun uğraşlar sonucunda kurtarılamayan BMW marka cipi olay yerinden geçen Togg ile ancak kurtardı.

Bataklığa saplanan BMW'nin imdadına, yerli otomobil Togg yetişti!

Arnavutköy'de bataklığa saplanan cipin yardımına yerli otomobil Togg sürücüsü koştu. Togg'un cipi halat yardımıyla bataklıktan çıkarma anı kameraya yansıdı.

BMW'nin imdadına Togg yetişti! Görüntüler ortaya çıktı

İstanbul Arnavutköy'e 8 Temmuz Cumartesi günü misafirliğe giden bir kişi, aracını yol kenarına park etti. Bir süre sonra aracının yanına gelen sürücü, cipini bataklık alana bıraktığını fark etti. Tüm çabalarına rağmen aracını kurtaramayan sürücü çevredeki vatandaşlardan yardım istedi ancak tüm çabalara rağmen cip kurtarılamadı. Yerli otomobil Togg ile bu sırada olay yerinden geçen bir sürücü, cipi bataklığa saplanan vatandaşın yardımına koştu. Togg sürücüsü, halat yardımı ile BMW cipi çekerek saplandığı yerden kurtardı. Cipin kurtarılma anları ise vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Öte yandan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) ürettiği yerli elektrikli otomobil araçların en düşüğü 953 bin TL'den başlıyor. 

İlginizi çekebilir→ Araç sahipleri dikkat: MTV'de yeni karar çıktı, vergi miktarları belli oldu! İşte o açıklama→ TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şamil

Çok şükür elhamdülillah 1 sene gibi kısa zamanda ! 800 togg teslim edilmiş . Şimdi mercedes düşünsün ne yapacağını .

Litrelik

.. haberi verirken , şimdiye kadar sadece 800 adet teslim edilebildiğinide yazmalıydınız !!! Ortalama her ay 200 günde sadece 6 adet üretildi!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23