• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TİP'li Erkan Baş'ın düştüğü acziyet 'yazık' dedirtti! " 'Apo'nun heykelini dikeceğiz' diye bir ifade duymadım"

Yeniakit Publisher
2021-12-12 22:51:00 - 2021-12-12 23:06:39

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, kitap imza etkinliğinde, kendisine, "Apo'nun heykelini dikeceğiz diyenleri neden destekliyorsunuz?" tepkisini veren gencin karşısında, ne yapacağını bilemedi. TİP'li Baş, "Ben öyle bir şey söylenildiğini duymadım." diyerek, acizce bir cevap verdi.

 Yeniakit.com.tr 

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, kitap imza etkinliğinde okuyucuları ile buluştu.

Etkinlik sürerken, cep telefonu kamerasını açarak TİP'li Baş'ın yanında gelen bir genç, Selahattin Demirtaş'ın sözlerini hatırlatarak, "Siz, 'Apo'nun heykelini dikeceğiz?' diyenleri neden destekliyorsunuz?" diye sordu.

'Ben duymadım'

Beklemediği tepki karşısında ne yapacağını şaşıran TİP'li Baş, acizce bir cevap vererek, "Ben öyle bir şey söylenildiğini duymadım." dedi. Erkan Baş, daha sonra, kendisine tepki gösteren genci, özel yaşam alanına müdahale etmekle suçlayarak, "Sen A Haber mi izliyorsun?" ifadelerini kullandı.

Gencin "Neden HDP'yi destekliyorsunuz?" sorusuna ısrarla devam etmesinden sonra köşeye sıkışan TİP'li Baş, bu sefer de, "Sana dünyaya daha geniş bir pencereden bakmanı tavsiye edebilirim." dedikten sonra, "Kürtçe" provokasyonu yaptı.

TİP'li Baş'ın sözleri karşısında çileden çıkan genç aynı soruyu bu kez bağırarak sordu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Barış

Sağır sultan bile duydu bu duymamış hayret değilmi her şeyide bal gibi duydun ama işi aptallığa vuruyorsun

cuma aktaş

Al bir beyiniz daha, Gerizekalı asker ölürken sen evde g.tünü sererek yatıyorsun. Devlet terör örgütüne silah bırak diyere iki işi birden yapmıştır. devletin kürtle bir sorunu yoktur bakın sizin hatırınız için bu şerefsizlere bir fırsat bile verdim diyor. Aynı zamanda da askerinin ölmemesi için şartları koşturuyor. Çünkü bu görüşmeler yapıldığında iha'lar daha yeni yeni üretilmeye başlanacaktı, yani daha üretilmemişti. Ama senin gibi terörist sever bir mal trol daha partisinin böyle bir yükümlülüğü de yok gereği de yok hatta üstüne vazife olmadığı gibi aslında seçmenine de ülkeye de ihanet etmekten geri almıyor. Biraz beni anlayabildin mi beyinsiz trol.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23