• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TİP'li Erkan Baş CHP kanalında bombaladı! Küçük ortaklara "yargılanacaksınız" tehdidi

Yeniakit Publisher
2023-03-25 17:27:00 - 2023-03-25 17:28:11

CHP'nin kanalı Halk TV'de yayınlanan Bengü Şap Babaeker ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu "Lider Masası" programına konuk olan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Millet İttifakı'nın küçük ortakları Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı alenen tehdit etti.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, CHP'nin kanalı Halk TV'de yayınlanan Bengü Şap Babaeker ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu "Lider Masası" programına konuk oldu.

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile ortak olarak "Emek ve Özgürlük İttifakı" içerisinde yer alan Erkan Baş, iktidara gelmeleri halinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı açık açık yargılayacaklarını söyledi.

Canlı yayında açık açık tehdit etti

Daha önce seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini ilan eden Erkan Baş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi bakın açık konuşuyorum. Millet İttifakı'nın içerisinde daha önce iktidarın parçası olmuş topluluklar da var. Diyelim ki yargılama süreci var. Acaba ucu bana dokunur mu diye frenlemeye çalışan birisi varsa kusura bakmayın arkadaş biz size de karşı dururuz. Ya eski defterleri açmayalım... Hayır!"

"Kullanıp atacaklar"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kirli pazarlıklar ve kavgalar sonrası aday olmasının ardından CHP ve yandaşlarının tehdit diline sarılması dikkat çekti.

Önüne geleni yargılamakla tehdit eden Erkan Baş'ın Davutoğlu ve Babacan'a yönelik sözleri sonrası sosyal medyada "Davutoğlu ve Babacan'ı resmen kullanıp atacaklar" şeklinde yorumlar yapıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Erken bas frene

Erkan emperyalist gücün kucağında araba kullanan ehliyetsiz çocuk misali babasına da adi ama her türlü emperyal istismar ve şiddetini babadır döver de sever de diye susuyor. Mahallesindeki sevmediklerine babasını (abd ,ab) göstererek sizi dövdürürüm der gibi. Sevimsiz komunist. Ucube ideoloji. Babacancık da kendi gibi oysa emperyal gücün diğer dizinde. Hafi bi dahaki seçime kadar hazmedin bol yeşillikti komün hayatı sizin olsun avm cafelerinde ve kordon civarında.

ehlisünnet

kızılların zihniyetleri budurbütün dünyada. devirmek,yargılamak,mahkum etmek,hatta cismini yok etmek. devri sabık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23