• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ezan düşmanı TİP'li Kadıgil'e Yusuf Ziya Gümüşel şoku! Savcılık kararını açıkladı

Yeniakit Publisher
2023-01-13 18:32:00 - 2023-01-13 20:03:28
Ezan düşmanı TİP'li Kadıgil'e Yusuf Ziya Gümüşel şoku! Savcılık kararını açıkladı

Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'e atılan, "Kızını 6 yaşında evlendirdi" iftirası, Hatice Kübra Gümüşel'in ortaya çıkan mutlu mesut düğün fotoğrafları ile boşa çıkmıştı. Yeni Akit'i, Hatice Kübra Gümüşel'in düğününe ilişkin haber üzerinden hedef alan TİP Sözcüsü Sera Kadıgil savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılık, Yeni Akit'in haberi hakkındaki erişim engeli başvurusunu reddetti.

 Yeniakit.com.tr 

Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'e atılan "kızını 6 yaşında evlendirdi" iftirasına karşın, Hatice Kübra Gümüşel'in Kadir İstekli ile mutlu mesut düğün fotoğraflarını yayınlayan Yeni Akit Gazetesi, tarikat ve cemaat düşmanlarının hedefi oldu.

CHP'ye yakın medya ile tarikat ve cemaat düşmanlığında buluşan sosyal medya kullanıcıları, Akit'in Hatice Kübra Gümüşel'i hedef gösterdiğini iddia etti.

Müslüman ülkede bu ne cesaret?

Öte yandan, daha önceki beyanlarında yüzde 95'i Müslüman olan bir ülkede ezana, camilere ve Müslümanların birçok değerine düşman olduğunu açıklamaktan çekinmeyen Türkiye İşçi Partisi Sözcüsü Sera Kadıgil, çirkin bir iftira ile Yusuf Ziya Gümüşel Hoca'yı hapse attırdıkları gibi, Akit Medya çalışanları için "Sizin de yeriniz zindanlar" ifadelerini kullanarak haber hakkında Hatice Kübra Gümüşel'i hedef göstermek gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu.

Hatice Kübra Gümüşel'in, hafızlık eğitimi alırken gelenekler gereği bir hediye olarak giydiği gelinlikli fotoğrafını kullanmaktan hicap etmeyip, Hatice Kübra'yı Türkiye'nin tanımasını sağlayarak tarikat ve cemaat düşmanlığında birleşenlerin yalanını çökerten habere ilişkin savcılığa yaptığı erişim engeli başvurusu reddedildi.

Küçücük çocuğun hediye gelinlikle çektirdiği fotoğrafı kullanmaktan hicap etmeyenler, "6 yaşında evlilik" yalanını arsızca sürdürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

bir

Eşi ile fotoğrafları herşeyi anlatıyor fotoğraflar orjinalsa ki orjinal mutlu bir evlilik görünen bu nasıl bir şey sera kadigili niye tutuklamıyorsunuz Dini Milli Değerlerime saygı göstermek zorunda çocukların üzerine ne dökecek miş niye ceza almıyor def olsun meclisten Benim Meclisimde duramaz

bir

serakadigil suça teşvik ediyor hem de çocuklara karşı suç duyurusunda bulunmak gerekir yazılanlar suç değil mi????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23