• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Timur Soykan H.K.G.'nin radyocu itirafını meşrulaştırmaya çalıştı! Hakaret ve tehditler savurdu...

Yeniakit Publisher
2023-01-20 21:19:00 - 2023-01-20 21:31:13
Timur Soykan H.K.G.'nin radyocu itirafını meşrulaştırmaya çalıştı! Hakaret ve tehditler savurdu...

H.K.G.'nin ortaya çıkan ilk ifadesini Twitter hesabından paylaşan Timur Soykan, H.K.G.'nin ifadesinde gündeme getirdiği radyocu ile görüşmesini kabul edip, meşrulaştırmaya çalıştı. "6 yaşında evlendirildi" iftirasını ortaya atan Soykan, kendisini yalanlayanlara hakaret ve tehditler savurdu.

 Yeniakit.com.tr 

Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G., ilk ifadesinde radyocu Zeki Kayahan Coşkun ile mesajlaşmalarının olduğunu kabul etti.

H.K.G.'nin ifadesi üzerinden Yeni Akit'i hedef alan Zeki Kayahan Coşkun, "Madem öyle, belgesi nerede?" deyip, Akit'i operasyon çekmekle suçladı.

H.K.G.'nin iddiası gündeme bomba gibi düşerken, H.K.G.'nin 6 yaşında evlendirildiği iftirasını ilk servis eden Birgün yazarı Timur Soykan, H.K.G.'nin ifadesinde dile getirdiği radyocuyla yazışmasını meşrulaştırmaya çalıştı.

Üzerine düşen görevi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla sürdüren Timur Soykan da Akit'in, radyocu itirafı üzerinden H.K.G.'yi suçladığını öne sürdü.

Timur Soykan, evli bir kadının radyocu ile müstehcen konuşmalara girdiği ifadesini meşrulaştırmaya çalışıp, hakaret ve tehditler savurdu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

bir

Fotoğraflar hiç öyle demiyor gelin damat mutlu orjinalse ki orijinal fotoğrafta yaşları büyük bunu anlamamak mümkün değil

Görev aşkı ile çalışıyor

Timur soykan da bu iftira olayının içinde
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23