• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın babası Şevki Bolat son yolculuğuna uğurlandı

Yeniakit Publisher
2024-02-22 15:02:00 - 2024-02-22 17:07:28
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın babası Şevki Bolat son yolculuğuna uğurlandı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın babası Şevki Bolat, tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Merhum Şevki Bolat'ın cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben Zeytinburnu Merkez Efendi Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat ve iş adamı Hayri Bolat’ın babası Şevki Bolat, tedavi gördüğü hastanede ruhunu Rahman’a teslim etti. Şevki Bolat için Zeytinburnu Merkez Efendi Camii cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye, Bakan Bolat ile kardeşlerinin yanı sıra, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, son Başbakan ve eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım, eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, iş adamı Nihat Özdemir, ilçe belediye başkanları, iş adamları, ailesi, akrabaları ve yakınları katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında Akit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Karahasanoğlu, eski Yazı İşleri Müdürümüz Ali İhsan Karahasanoğlu ve Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Alan da yer aldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu namazın ardından konuşan Bakan Bolat yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek, “Ailemizin çınarı, reisi muhterem babamızı ve diğer Müslüman kardeşlerimiz Nurettin bey ve Fatma hanımın cenazelerine katıldığınız için ailelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Acımızı paylaştınız. Allah sizlerin, bizlerin, hepimizin ölmüşlerine gani gani rahmet eylesin, mekanlarını cennet eylesin. İnşallah bu aziz topraklarda yaşamamızı borçlu olduğumu aziz şehitlerimize de Rabbim gani gani rahmet eylesin" dedi. Konuşma sonrasında Şevki Bolat’ın cenazesi toprağa verildi.

Akit ailesi olarak merhum Şevki Bolat’a Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağılığı diliyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hayatın memâtla kopmaz bağı

Allah rahmet eylesin... mekânı cennet olsun...sayın bakanımızın başı sağolsun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23