• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TFF'nin Arabistan kararını destekleyen Ali Koç sarı kırmızıların hedefinde!

Yeniakit Publisher
2023-11-10 18:50:00 - 2023-11-10 21:47:51

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa finalinin Arabistan'da oynanması kararına ilişkin TFF'yi destekleyen ifadeler kullanınca hedef oldu.

TFF tarafından Arabistan'da oynanacağı açıklanan Süper Kupa finaliyle ilgili tartışmalar yeni bir boyut kazandı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan'da oynanmasına ilişkin karara Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray da itiraz etmiş ve iki ezeli takımın üyeleri de kupanın Türkiye'de oynanması çağrısında bulunmuştu.

Ali Koç ise kulübünün tepkisine karşın, TFF'ye destek veren ifadeler kullandı.

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Ali Koç, "Süper Kupa finali federasyonun kararıdır. Karara 4-5 yıllık bir proje olarak bakılmalıdır. Ama Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Yüksek Divan Kurulu'nda benzer bir irade ortaya kondu. 100. yıl hassasiyetini bir tarafa koyarsanız, federasyonun çabası da doğru bir karar" dedi.

Ali Koç bu açıklamasından sonra Galatasaray taraftarının hedefi haline geldi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KOC HOLDING AMAN SIRKETKERDEN UZAK DUR SEN HOBILERINLE UGRAS BASKASININ PARALARIYLA ILGILEN demis olmali uzak tutuyor islerinden, diger kuluplerdeki kendi basarisi olmayan ve sadece zengin babalarin hovarda beceriksiz cocukkarin durumu da ayni

.......

Bozkurt

Geziden beri kimin ne olduğunu iyi biliyoruz. Küresel Siyonis, Soroscu işbirlikçileri iyi biliyoruz , hükümet istifa diye stadyumda taraftar ayartanları iyi biliyoruz sayın koç stadyumunda 7 Ekimden beri kimse bağırdı mı kahrolsun İsrail diye, bırak bu sloganı bir yana hadi; hiç bebekler ölmesin diye bağırtın mı amigolarını yapamazsın bunu iyi biliyorum. Filistin'de katliam olurken bebekler ölürken senin kupanın canı cehenneme olsun. Ne yani bir yanda katliam olurken biz bu satılmış Araplar (Suud , Ürdün, Mısır, Mahmut Abbas gibi satılıklar, BEA) gibi şerefini kaybetmiş uşak Arap güruhu mu eğlendireceğiz (İmanlı İslam Arapları tenzih ederim GAZZA de ki Filistinliler, Katar, Yemen, Libya vs) G.S Spor kulübü açık ve net şekilde Kupa maçının Türkiye'de oynanmasını talep etmiştir. Galata Saray Başkanının ağzından duyduk. Biz maçın Cumhuriyetimizin 100 yılı dolayısı ile Türkiye'de oynanmasını istiyoruz dedi. Ancak Bildenbergci Koç gurubu ilişikleri nedeniyle bence böyle açık bir tavır alamaz(Geziyi hatırlayınız) neden mi; Cevap: SİYONİZM
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23