• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tevfik Göksu’dan CHP’li İBB’ye özür dileme çağrısı “Suçüstü yakalandılar”

Yeniakit Publisher
2022-11-03 08:25:00 -

CHP'li İBB'nin 2'nci adamı Murat Ongun tarafından doğrulanan Hadımköy'deki Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikası'nın çalışmadığı haberi sonrası İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu İBB yönetimine özür dileme çağrısı yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) 3 ay önce açılışını yaptığı Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nda üretim yapılmadığı anlaşılmıştı. Dün de İBB'nin 2'nci adamı Murat Ongun tarafından doğrulandı. Ongun, İstanbullunun ekmeğe ihtiyacı olmamasından ekmek üretme ihtiyacı duymadıklarını itiraf etti.

Esenler Belediye Başkanı, İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, CHP'li İBB yönetiminin İstanbullulardan özür dilemesi gerektiğini belirtti.

Göksu paylaştığı videoda, "CHP'li İBB yönetimi "Fazilet Durağı Yalanı"nda olduğu gibi Hadımköy'deki halk ekmek fabrikasında da yalan söylerken suçüstü yakalandı." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hakan

Tekfurun özür dilediği nerde görülmüş?

Yılmaz

İsraf var, kul hakkı var, İstanbul'un kaynakları kendine yeterde artar, ama bunu kullanmasını bilen başkanı!!! yok diyerek gümbür gümbür reklam yaptılar, hizmet araçlarını dahi Yenikapı'ya yığdılar. Evet, israfı eleştirelim tamam da, ekmek üretmeyen fabrika neden yapıldı, hafriyatı, inşaatı, malzemesi, iç mimarisi, dış mimarisi, ekipmanları masraf değil mi peki? Bilboardlara fabrikayı açıyoruz afişleri yapıştırıldı insan boyundan büyük yüksek ve geniş. Bunlar gider, masraf, israf değil miydi peki. Ekmek üretmeyen fabrikada ellerine dışarıdan alınmış ekmek ile şov yapmak Adana'da ki Sahra hastahanesini çağrıştırıyor. Paravanlarla bölünmüş, ekipmanı olmayan, yatağı bulunmayan hastahane gibi. Mazaret ve algı sloganı da hazır, BENİ ÇALIŞTIRMIYORLAR, ADAMI ÇALIŞTIRMIYORLAR. Oynamasını bilmeyen gelin gibi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23