• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Önce veto sonra teşekkür! Tevfik Göksu İmamoğlu'nun yüzsüzlüğüne ateş püskürdü!

Yeniakit Publisher
2022-07-01 21:40:00 - 2022-07-01 21:48:51
Önce veto sonra teşekkür! Tevfik Göksu İmamoğlu'nun yüzsüzlüğüne ateş püskürdü!

Sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını veto eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'teşekkür' mesajına ateş püsküren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Bu kadarına da pes” dedi.

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, daha önce sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını veto eden ve kullanım süresi dolunca da teşekkür paylaşımında bulunan İmamoğlu’na, “Bu kadarına da pes” diyerek tepki gösterdi.

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, daha önce sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını veto eden ve meclis kararıyla kabul edilen kararın süresi dolunca teşekkür paylaşımında bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi.

Fotoğrafı paylaşıp tepki gösterdi

Veto kararının fotoğrafıyla birlikte İmamoğlu’nun paylaşımına alıntı yaparak paylaşımda bulunan Göksu, şu ifadeleri kullandı:

“Bu kadarına da pes doğrusu! İBB Meclisinde Cumhur İttifakımızın fedakâr sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım hakkı tanıyan kararını veto ederek meclise iade eden İBB Başkanı’nın bu paylaşımını sağlık çalışanlarımızın ve İstanbulluların takdirine bırakıyorum.”

Ekrem İmamoğlu'nun o paylaşımı:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

basİT EKREM HEMEN O TWEET'İ KALDIRABİLİR

İstanbul'un 5 yıllık kayboldu. "BORÇLANMAK İSTANBUL'A İHANETTİR" DİYEN ZİHNİYET İSTANBUL'U BORÇ BATAĞINA GÖMDÜ. İstanbul'da yaşayan biri olarak her gün HER GÜN İSTANBUL DAHA KÖTÜYE GİDİYOR ULAŞIM YOLLAR TIKALI METROLAR KALABALIK YÜRÜYEN MERDİVENLER ARIZALI İSPARK OTOPARKLAR 5 LİRADAN 50 LİRAYA ÇIKTI 10 KAT ARTTI. basİT EKREM SANKİ İŞÇİYE DOLAR ÜZERİNDEN MAAŞ VERİYOR... MUŞLUADAM

Fırıldaktan daha hızlı kim dönebilir

Cevap bay k.mal ve geldikleri gitmeyenlerin çocuklarından biri yunan ekrem.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23