• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terörsevici Avrupa'dan bir skandal daha! Yine PKK propagandası: Teröristleri konuşturdular

Yeniakit Publisher
2024-08-28 16:12:00 - 2024-08-28 16:13:53
Terörsevici Avrupa'dan bir skandal daha! Yine PKK propagandası: Teröristleri konuşturdular

Fransız-Alman televizyon kanalında terör örgütü PKK propagandası yapıldı. Sözde belgeselde terör örgütünün Avrupa'daki birçok elebaşının konuşturulduğu gözlendi.

Fransız-Alman ortak televizyon kanalı ARTE'de "Avrupa'da PKK: Silahlı mücadele mi, terörizm mi?" başlıklı bir sözde belgesel yayınlandı.

Televizyon kanalının terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı belgeselde, Fransa Komünist Partisinden (PCF) eski senatör Laurence Cohen ile yapılan röportaja yer verildi.

Terör örgütünü öve öve bitiremediler

Terör örgütünün Avrupa'daki birçok elebaşının konuşturulduğu belgeselde ayrıca Fransa'da PKK/KCK bağlantılı grupların çatı yapılanması olan Kürt Demokratik Konseyi (CDK-F) Eş Başkanı Şahin Polat ve CDK-F sözcüsü Berivan Fırat'ın, örgütün bu bağlantılarını savunduğu röportajlar yer aldı.

PKK nasıl finanse ediliyor?

PKK/KCK'nın Fransa'da ve Avrupa genelinde nasıl finanse edildiğine değinilen belgeselde, Avrupa genelinden her yıl örgüte yaklaşık 20 milyon avro tutarında para akışı sağlandığı belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Isa

Avrupa'da sadece insanlardan 20 milyon Euro topluyor fazla da ... iştetmeler baskı Haraç tehdit ile para toplanması bunun 500 katı Uyuşturucu ticareti 2 milyar üzeri Beyaz kadın ticareti oda bir gelir.  

osmanli

Avrupayi hic suclamiyorum. sen kalk, dunyanin en mukemmel terorist orgutunu kur, butun hiristyan birligine bunlara yillarca para akitmaya zorla ve simdi Turk devleti kalksin ve bu oyunu bozsun. tabiki bu onlar icin kabul edilebilir bir sey degil, ama zor oyunu bozar. bunu ya seve seve kabul edecekler, ozellikle alamn domuzlari, yada.... zaten gerisini bilmeyen yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23