• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teröristler İstanbul'un göbeğinde! Laleli’de dehşet anları

Yeniakit Publisher
2023-09-06 19:08:00 - 2023-09-06 19:37:53

Dağdaki teröristlerden hiçbir farkları olmayan magandalar kan dökmeye devam ediyor. İstanbul'un göbeği olarak nitelendirilen Laleli'de ticari taksi şoförü tartıştığı motosikletli kişiler tarafından silahla bacağından vuruldu. Ellerini kollarını sallayarak olay yerinden kaçan şehir eşkıyaları güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Olay, Mimar Kemalettin Mahallesi Şair Haşmet Sokak'ta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, ticari taksi şoförü Süleyman K. ile motosikletli sürücüsü arasında yol verme tartışması yaşandı. Ticari taksi şoförü uzaklaşmak isteyince motosikletli sürücü ve beraberindeki 2 kişi aracın peşine takıldı. Şüpheliler, taksinin bagajına vurarak aracın lastiğine ateş etti. Bunun üzerine ticari taksi şoförü elinde tornavidayla aracından indi.

Şüphelilerden biri tabancayı ateşleyerek taksi şoförünü bacağından vurdu. Olayın ardından şüpheliler kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı taksi şoförü Süleyman K., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde incelemelerini yapan polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yaşananları anlatan bir esnaf, “Ben dükkanın önünde oturuyordum. Adamlar taksinin arkasına vurdu. Taksici de elinde tornavidayla çıktı. O da çıkarıp silahla vurdu. Bir de arka lastiğine sıktı” dedi.

Silahlı saldırı anı kamerada

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 3 kişinin ticari taksiyi kovalayarak bagajına vurduğu görülüyor. Taksinin lastiğine ateş eden şüpheliler daha sonra aracından inen şoförü bacağından vuruyor.

Polis yakalıyor mahkeme salıyor

Son dönemlerde toplum için büyük tehdit haline gelen kendini bilmez magandalara tepki gösteren vatandaşlar yetkilere yaptıkları çağrılarda "polis yakalıyor, mahkeme salmasın" ifadelerini kullandı.

Toplum için büyük tehdit!

Son dönemlerde "maganda" olarak nitelendirilen kendini bilmez şehir eşkıyaları, başta kendi çevreleri olmak üzere toplumu ciddi anlamda tehdit ediyor. Sayfalarca suç kaydı bulunan magandalar, toplumun her alanında insanların karşısına çıkıyor. Adeta kış uykusunda olan adalet sisteminin şehir eşkıyalarına karşı etkisiz kalması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Vatandaşlar, sokaklarda terör estiren magandalar için daha fazla insan ölmeden, öldürülmeden idama varan caydırıcı cezaların getirilmesini istiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

BU OLAYLAR BİZE GÖSTERİYOR Kİ, DEVLETİN YASALARINA MEYDAN OKUYORUZ, KORKMADAN SİLAH İLE ADAMLAR VURULABİLİYOR, BU DURUM KARŞISINDA YASALARIMIZIN NYETERSİZ OLDUĞUNU, CAYDIRICILIĞIN OLMADIĞINI, CAYDIRICILIĞI OLAN YENİ YASALARA İHTİYAÇ BULUNDUĞUNU GÖSTERİYOR, SORUMLULAR ACİL ÖNLEMLERİ ALMALIDIR, AKSİ HALDE TOPLUMSAL OLAYLARA GEBE KALIRIZ.

ADİL

KARDEŞİM DEVLET DENEN BU AYGIT NE İŞE YARAR BEN ADELET İSTİYORUMKARDEŞİM ADELETİ SAĞLAMAYAN KANUN KANUN OLURMU OLMASA DAHA İYİ ÇÜNKÜ BİLİRSİNKİ BAŞIMA NE GELECEKSE KENDİM HALLETMELİYİ HALLEDEMESEN KATLANMALIYIM NİÇ,İN BİZLER BU KADAR VERGİ VERİP POLİS ASKER BEKÇİ ZABITA HAKİM SAVCI VELHASILI BİR SÜRÜ MEMURU NEDEN BULUNDURUYORUZ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23